Filmklasszikusok

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Diacica2010. február 4. 19:15

Bár ez is romantikus, és kicsit el kell rugaszkodni a valóság talajától, miközben nézed, de tudom ajánlani Robin Williams főszereplésével a Csodás álmok jönnek című filmet. Ha már megvolt akkor sorry  :)

tzzttzzt2010. február 4. 18:47

A Trisztán és Izoldának azt a változatát láttam, ahol a James Franco-Sophia Myles duóé a főszerep, a Mennyei királyságot meg már rongyosra néztem. Nem vagyok könnyű eset. Újabb tipp?

imladris942010. február 4. 16:56

Mennyei királyság

zsuka952010. február 4. 16:25

Nem tudom, ha szereted a romantikus filmeket, megnézheted a Trisztán és Izoldát is, de nem tudom, milyen mondanivalóra célzol pontosan. Mert például a Holt Költők Társasága igen, tele van carpe diemmel, meg a művészet szerelmével és a hűségell is, és egyebekkel is, de ha meg nem romantikusra vágysz, én egyszer véletlenül megnéztem az Ifjú Andersen c. filmet, és szó szerint végigsírtam, nagyon nyomott hangulata van, de mégis olyan szép! Melankolikus természetűeknek nagyon ajánlom!

tzzttzzt2010. február 4. 16:06

Kezdek kifogyni a néznivalókból, így várom az ötleteket megnézendő filmekre. Komoly mondanivalóval rendelkező alkotásokra gondolok, nehogy beírjon valaki egy olyan filmet, ami azért lett kasszasiker, mert van benne 35 lövöldözős jelenet és elhasználtak 120 köbméter művért, vagy a főszereplő egy dekoratív tinédzser, mert ilyen filmet tudok találni egyedül is. .

Néhány film, amiket mostanában láttam, csakhogy én is adjak ötletet: A remény rabjai; MASH; Forrest Gump; Száll a kakukk fészkére; Holt költők társasága; Rádió.

Várom az ötleteket!