A Titok c. film - aki látta, annak mi a véleménye róla?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos352020. október 23. 11:27

Feledhető

zsuka952009. november 8. 16:59

Épp azért vagyunk emberek, hogy félre tudjunk ismerni néhány egyedet! Igen, mondják, hogy ne ítéljünk első pillantásról, mi mégis megtesszük! Bölcsek akarunk lenni, és jó emberismerők, de nem egy olyan embert ismerek, aki ilyen téren eléggé naiv. Igen, vannak bizonyos jelek, amikből lehet tudni, hogy az illető a valódi arcát mutatja-e vagy sem, de ezek a jelek nagyon sok körülménytől függenek. Sok olyan eset van, hogy két ember először utálja egymást, aztán szép lassan megkedvelik a másikat. A szomorúbb az, ha ez fordítva történik.

K.Sz.2009. november 8. 15:25

én pont ezt tudom észre venni mikor vki alattomos, nem egyenes, csak mosolyog, jópofizik stb...de mindig lehet látni vkinek a szemén mikor mond igazat...velem is így vannak az emberek, de velem azért mert ránézésből egy beképzelt fejem van, mármint az arcvonásaim stb. Pl, ha fényképeznek is, próbálok mindig kicsit mosolyogni, de mindig nagy szigorú fejem van a képeken :S :D persze amikor megszólalok, v beszélgetni kezdek vkivel nekem is mindig mondják h hm kellemesen csalódott bennem v ilyesmi. Nálam legtöbbször már akkor megbukuk valaki ha pl kezelésnél köszönésnél nem néz a szemembe hanem csak odanyújtja, v éppen magyaráz tovább a másiknak. Ez nagyon feltud bosszantani, az ilyen tiszteletlenség, ha megtisztelem azzal h ránézek meg megtisztelem azzal h normálisan köszönök, akkor elvárom magammal szemben is.

Törölt tag2009. november 8. 14:38

Törölt hozzászólás.

Kerouac2009. november 8. 08:10

Ez olyan, mintha az óceánt a pillanatnyi állapota alapján ítélnéd meg. Ha akkor látod, amikor viharos, késhegyre menő vitába szállnál azzal, aki - hasonlóan hozzád - de gyönyörű napos csendes időben úszkálva a vízben azt állítaná veled szemben, hogy az óceán csak olyan lehet, amilyennek ő ''ismeri''. Ez egy kicsit önigazoló és felszínes hozzáállás.

K.Sz.2009. november 7. 20:49

Én is szeretem megfigyelni az embereket, csak én úgy h pl egy új emberke van v több új emberke van a társaságban, köszönök stb, és figyelek, h mire h reagál, h beszél stb, és ezalapján döntök h egyáltalán hozzászólok-e v h érdemes-e egyáltalán hozzászólnom vmit v egy bunkó és felesleges. Aztmondják jó emberismerő vagyok. mindig megmondom ki milyen már az első találka után, és ha nem is adnak nekem igazat először, végén úgyis kiderül általában h jé, igazam volt.

Törölt tag2009. november 7. 18:52

Törölt hozzászólás.

zsuka952009. november 7. 18:39

Dehogynem, én tudom.  xD xD  :D  :D de most komolyan: szerinted mi lenne, ha nem követnénk el hibákat?? az egész világ fejre fordulna, unalom lenne, és mindenki megbolondulna.

Törölt tag2009. november 7. 17:56

Törölt hozzászólás.

zsuka952009. november 7. 17:27

De nekem pl elég volt egyszer megnéznem a címben szereplő filmet, és megváltozott az életfelfogásom, öntudatosabb lettem, és megpróbálom én magam irányítani az életemet.

zsuka952009. november 7. 17:26

K.Sz. köszi a bókot!!! Keki, nem egészen tudom, hogy férfi vagy-e vagy nő, de az írásaid alapján férfi, ha nem tévedek. Nos, az ilyen, határozatlan, tűrő egyedekre mondják, hogy papucs férj! És ez sokszor a válások fő oka... nem akartalak megsérteni, de egyébként amit írtál, hogy soha ne adjuk fel önmagunkat, nagyon jó megfogalmazás!! de az lett volna jobb, ha úgy jössz erre rá, hogy nem a saját bőrödön tapasztalod. de javaslom, hogy a múltat mindig szorítsuk a háttérbe. Én egyébként szeretem megfigyelni az embereket... nem csak azért, mert lefoglalnak és ez a hobbim, hanem tanulok a hibáikból. Persze néhány dolgot mindenkinek muszáj elkövetnie.

Törölt tag2009. november 7. 16:06

Törölt hozzászólás.

K.Sz.2009. november 7. 15:36

keki! én kiállok az igazam mellett, mármint az én álláspontom mellett, ez abból is látszik h még mindig ez a téma, nem hagyom h eltántoríts(anak) a saját álláspontomtól, mindaddig amíg megfelelő ellentmondást nem mondasz/mondanak. A társadat is te választottad, és ugyanúgy ahogy ő formál téged jó v rossz irányba, ugyanúgy tudod/tudnád te is formálni őt.

Törölt tag2009. november 7. 15:18

Törölt hozzászólás.

K.Sz.2009. november 7. 14:01

oké, majd beszerzem őket valahonnan, a neteset meg majd tanulmányozom...Köszi szépen! ;)

Kerouac2009. november 7. 13:46

K.Sz.- igen, az egyik: Emil Coué Elméd Gyógyító Hatalma, és a másik: Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik. Ajánlom továbbá jó szívvel Csontos Ágnes EFT technikáját, ezt a neten megtalálod.

K.Sz.2009. november 7. 11:02

Teljesen egyet értek Kerouac! Engem érdekelne az az 1-2 könyv amit írtál, írnál esetleg könyvcímeket? Vag esetleg egyéb videó vagy filmes változat ebben vagy hasonló témában?

Kerouac2009. november 7. 07:47

A film alapgondolata rendkívül értékes, de érdemes melléolvasni 1-2 könyvet. Aki azt hiszi, hogy a jelenlegi élethelyzetéért nem ''felelős'', az soha nem fogja tudni sikerrel alkalmazni a vonzás törvényét. Egy dolgot kell töretlenül szem előtt tartani: nincs olyan pillanat, amikor nem teremtesz. Ha nekifogsz naponta 1-2 alkalommal alkalmazni a módszert, az nem egyéb, mint köldöknéző ábrándozás ahhoz képest, amit egész nap csinálsz az elmédben. Napi 5-10 perc nem tudja felülírni 16 óra negativitását.

Törölt tag2009. november 6. 18:18

Törölt hozzászólás.

K.Sz.2009. november 6. 18:02

Nem akarok kötözködni... de hát mit hall az ember egész életében az idősebbektől? pontosan ezt amit Te írtál! ''Minden csak akarat és hozzáállás kérdése.'' De tényleg nem akarok kötözködni, ha nem így látod, te dolgod, mindenkinek van valamilyen véleménye...