VV4

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos352020. október 11. 12:13

kilenc és fél éve senki nem szólt hozzá
Érdektelen !

Szulita2011. február 11. 10:58

wow micsoda fordulat!
http://www.life.hu/legykepben/napifriss/ 20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kita lal.html

Diacica2011. február 1. 18:26

Hjaj. Senkinek sincs oka hülyézni... nem is értelek titeket  :| Ne menjen át személyeskedésbe. Úgy, ahogy Szulita elhiszi, hogy a való életben milyen, úgy a másik tábor elhiszi (vagy legalábbis azt a verziót részesíti előnyben), hogy olyan, amilyen a villában...de mivel egyikőtök sem személyes ismerőse a bentlakóknak, így tök felesleges itt ócsárolni egymást. Szerintem. Volt már a Citatum történetében egy elég durva ''fórum-harc'', Norbira gondolok, páran biztos emlékeztek rá...ne legyen ebből is olyan  :S

Törölt tag2011. február 1. 17:31

Törölt hozzászólás.

Diacica2011. február 1. 16:48

Egyébként, abban semelyikük sem különbözik az előéletüket tekintve, hogy a pénz miatt csinálták. Az már másodlagos, hogy mik voltak a kiváltó okok, szóval ilyen téren egyformák. De ilyen világban élünk, a pénz a mozgató rugó. Mindenkinek saját erkölcsi korlátai szabnak határt, hogy mit tesz meg érte. Engem sokkal jobban aggaszt még mindig, hogy ilyen példát állít fel a csatorna, és hogy a műsor miatt az emberek képesek egymásnak ugrani...erre itt is itt van az élő példa  :/ ... mint kb vmi focimeccsen, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. Pedig, véleményem szerint legalábbis, nem igazán van, akik ott bent értékeket képviselne  :) sokan hozzák fel Lacit... hát, aki doktor létére bemegy egy ilyen műsorba, gyerekek...  :) persze ettől eltekintve, dicsérendő a múltja, legalábbis amennyit én tudok róla, eddig csak pozitivummal találkoztam a neten vele kapcsolatban (nem szoktam blikk.hu-t olvasni, kedves Boti, mielőtt belekötnél  :)). A legdurvább szerintem, hogy a nézők 70%-a (meg a csatorna is...) a villa legundorítóbb ''csapatát'' támogatja...

Diacica2011. február 1. 16:38

Jajmár... ennyit nem ér, hogy ezen veszekedjetek  :) Ennél mindegyikőtöknek több esze van...

Szulita2011. február 1. 16:32

Még annyit fűznél hozzá, hogy Ginának sokkal nagyobb por.nós múltja van még sincs vele bajom. Ő egyrészt a családja miatt csinálta nem saját maga miatt másrészt természetes csaj maradt. Azért van különbség. Diacica megfogalmazása pedig nagyon találó.

Diacica2011. február 1. 16:24

Az a baj, hogy mindenki szerepet játszik, mivel, a nevében is benne van, ez csak egy SHOW! Összeválogatott, nagyrészt 'médiás' múlttal rendelkező emberekkel...olyan emberekkel, akiknek van pár sötét folt a múltjukban...hogy ne legyen annyira átlátszó, a 15 ember közé berakott a retek klub 2-3 olyat is, akiről (eddig) semmi kétes információ nem került elő. Nem véletlen, hogy ezek az emberek szerepelnek a műsorban...és az is biztos, h 95%-ban nem a nézők döntése volt, hogy ki jusson be  :) Kár ezen vitatkoznotok, hogy megjátszák magukat...mindenki megjátsza magát bent...honnan tudjuk, hogy a le nem vetített részekben mi történik? a csatorna úgy alakítja a történetet, ahogyan szeretné...ki tudja milyen instrukciókat kapnak a riport szobából, amiket kint nem látnak a nézők? egy valóság shownak 24 órás élő online közvetítéssel lenne igazi értelme, nem pedig úgy, hogy mikor valamelyik szereplő elszólja magát, h ''kamu az egész'' akkor hirtelen nincs közvetítés... és mégis annyi ember bedől az egész műsornak, sőt, még smst is küldenek... az utóbbiakat, akik erre pénzt áldoznak, csak szánni tudom. Na de, minden esetre a célt elérték, mert beszélnek róla az emberek, mindenhol  :| még én is  :)

Törölt tag2011. február 1. 16:14

Törölt hozzászólás.

Szulita2011. február 1. 14:33

Ez nem való világ és te semmit sem tudsz a való világról, szóval ne ugrálj nekem és légyszives hagyj békén.

Szulita2011. február 1. 14:32

Nincs igazad. Kezdjük Bécivel. Oltári nagy patáliát csinált abból, hogy Oli evett a vajkrémből, mert egy irigy kutya. hangoztatta, hogy ő betartja a szabályokat kint is. Erre kiderül, hogy lopott, csalt, bandázott, kocsit loptak stb. Sajnálom ez az én értékrendembe nem fér bele. Elég szomorú, hogy a tiedbe igen. na akkor ezek után ki a szabály tisztelő?

Nem vagyok féltékeny Gigire, mert nem ért el semmit. Már megbocsáss, de nekem nem fér bele a p.ornó és arra a kis alamuszi nyuszira sem vagyok féltékeny. Egy üres fejű pasi, aki manipulálható. Tény, hogy kidolgozott teste van, de ez még kevés. És ha azt hiszed, hogy ez szerelem közöttük akkor nagyon tévedsz. Ez minden csak nem szerelem!

Te sem fogod fel amit én mondok. A villában nem tudja megmutatni az igazi énjét, mert nem tudnak gengszterkedni! Számomra nagyon érdekes, hogy Zsófikáról és a testvérpárról nyilatkoznak csak olyat, hogy megjátszák magukat, kint nem ilyenek stb. Nem vagyok olyan, mint egy vénasszony, de tény, Gigi Erotika parádézot, szopnék feliratu pólóban nyomta, p.ornózott, Béci stiklijei pedig nyilván vannak tartva. Nem hiszem, hogy vki csak úgy kitalálta, hogy na mondjuk azt Béciről ekötött egy kocsit. Az mekkora poén lesz! Hűűű...gondolkozz már el csak 1 picit.

Alekoszról mért azt hallani, hogy kint is ilyen? Olivérről mért nem mondják, hogy megjátsza magát. Oké vmilyen szinten mindenki taktikázik, kivéve Gombit. Ő a légynek sem árt.

Törölt tag2011. február 1. 14:16

Törölt hozzászólás.

Szulita2011. február 1. 14:02

Igen, megtudják játszani magukat. Jó, hogy nem tud lopni csalni, amikor luxis villában van. Mit lopjon? Minden megvan. Ott bent most nincs szükség semmire, nem kell Giginek p.ornóznia, nem kell pénzért árulnia a testét. Bécinek ott a kaja, pia, nem kell gengszterkednie. Jó, hogy nem olyanok mint kint. Taktikáznak, hogy nyerjenek. Érdekes módon Laciról mért nem került elő még semmi? Szandikáról mért nem szlalat még meg senki, hogy valójában kint nem ilyen? Anikról mért nem nyilatkozta senki, hogy amúgy kint nem sír ennyit? Anikó nem szereti aházi munkát kint, hát bent se csinálja. Gigről nyilatkozták, hogy sz@rt se csinált, amikor lakótársakkal élt. Gondolkozz már el egy kicsit és ne nagyszájuskodj!

Diacica2011. február 1. 12:54

*pocskondiázásáról

Diacica2011. február 1. 12:54

Nana Boti! Ez a fórum a műsorról szól, nem egymás pocskondiázásról!

Törölt tag2011. február 1. 11:46

Törölt hozzászólás.

Szulita2011. február 1. 10:54

Olyan nagyon a vérükben van ez, lopni csalni, hazudni. Mindig a tisztességtelen a legkönnyebb, de nem ez a becsülendő.

http://www.life.hu/legykepben/napifriss/ 20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverek rol-vv-beci-loptam-csaltam.html

Szulita2011. február 1. 10:52

Nekem nem azzal van bajom, hogy felnőtt filmben szerepelt és hogy a pénz miatt tette. Tény ez a legkönnyebb módja apénzszerzésnek, a testünk árulása. Tőlem, én mindenesetre nem csinálnám, többre tartom magam annál. Igen, mindenkiről derülnek ki dolgok és mindenki megjátsza magát vmilyen szinten. DE! Ők teljesen más arcukat mutatják a nyeremény érdekében és ez a képmuatatás, meg ahogy kiosztanak másokat, mintha ők jobbak lennánek, ez kiveri nálam a biztosítékot. Semmit sem utálok jobban a kétszínűségnél, képmutatásnál. Ezt nem tudom megbocsátani senkinek!

kvicka2011. február 1. 10:41

Szulita, megnéztem a cikket, amit belinkeltél, és én őszintén megdöbbentem, mivel én nem vagyok napi szinten járatos a villalakók kinti életével foglalkozó cikkek olvasásában. De ezek szerint hozzáillő név a művésznő... (mondjuk nem igazán tudnék olyan személyt mondani ott benn, aki nem megjátssza magát, főleg, hogy nap, mint nap újabb hírek bukkannak fel az előéletükkel kapcsolatban!)
Pearlel abban értek egyet, hogy lehet, hogy a pénz motiválta, de erről a híradások nem szólnak!
Valami miatt azonban a testvérek túl magabiztosak a ''lét a tét''- ben!?

Szulita2011. február 1. 09:28

És ismétlem, nem azt kritizálom, hogy felnőtt filmben szerepel, hanem azt, hogy ilyen szinten játszik szerepet. Bent a villában szűz kislánynak mutatja magát, aki dolgos házias. A való életben meg nem ilyen. Én ezt kifogásolom ha esetleg még mindig nem értetted volna meg.