Válasz

valamire, valakinek, csak úgy. Ki a mátrixba, mert feszít.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos2023. május 11. 23:25

ha nem irok, ne válaszolj

obsitos2023. február 2. 17:44

az is egyfajta válasz, ha nem válaszolok

obsitos2023. február 2. 17:44

Napi kérdés : Hogy vagy ?
Sablon.
Meg sem hallom

obsitos2022. október 5. 14:19

hol a kérdés ?

Maminti32022. október 4. 19:23

I like it, mondják az amcsik
Imádom. ❤

obsitos2022. október 4. 15:33

Évek óta egy cinege családot etetek. itatok az erkélyemben egy nekik készített madárházban.

Maminti32022. június 2. 22:34

Mi felénk azzal bolondozunk akit kedvelünk, szeretünk, Én torténetesen a macskával szivesen bolondozom, de legszívesebben egy kerge kecskével aki ha nincs össze zavarodva akkor többnyire egy majom, bolondoznék , bolondozni majdnem minden állattal lehet, , majommal, tigrissel,kutyával stb... A nyúl, az egér és a bárány na azok ha bolondozni akarnál velök, ha csak kiszimatolnának, vagy meglátnának, porse maradna utánuk. a bárány bambán állna a vaddisznó meg neki menne aki legközelebb van hozzá. Vannak tigrisek rosszalomból ha megzavarodnak vadisznóvá válnak, neki mennek annak is aki sose bántotta őket.

Maminti32022. március 28. 20:16

Köszönöm  :)

Maminti32022. március 5. 23:34

A zaklatás az az emberi méltóságot sértő, sz..uális vagy egyéb természetű magatartás, amely az érintett személynek az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 8. §-ában meghatározott tulajdonságával (neme, faji hovatartozása, bőr színe, nemzetisége, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozása, anyanyelve, fogyatékossága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, családi állapota, anyasága (terhessége) vagy apasága, nemi identitása, életkora, társadalmi származása, vagyoni helyzete, érdekképviselethez való tartozása, egyéb helyzete) függ össze, és célja vagy hatása valamely személlyel szemben megfélemlítő, ellenséges, megalázó, megszégyenítő vagy támadó környezet kialakítása.

Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[3]

Aki félelemkeltés céljából

a mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[
hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve

internetes zaklatásnak (vagy online zaklatásnak) nevezzük a zaklatás azon formáját, ahol az internetet vagy más telekommunikációs eszközt használnak ahhoz, hogy egyének, csoportok vagy szervezetek ellen zaklató jellegű cselekedeteket kövessenek el.
e-mail, chat, internetes oldalakon át küldött zaklató jellegű üzenetek
személyes adatok megszerzése, felhasználása (e-mail jelszó, bankkártya számok, egyéb személyes adatokhoz való engedély nélküli hozzáférés)
személyes adatok módosítása (adatok, képek, információk) ezáltal téves információk terjesztése az érintett személyről,
hamis identitás használata

Maminti32022. március 5. 14:35

ez egy elég szar nap. Már tavaly nyáron észre vettem ezt a két dudálós rögzültséget tőletek, sikerült rájönnöm miért dudálsz mindig kétszer amikor elmész a házam előtt, vagy valahol az utcán mikor meg látsz. Tudod vagy sem biztos nem véletlen.
A gyalogkakukk! voltaképpen ez lehet bárkinek a kedvence és lehet véletlen, de tudom, hogy nem az. Nekem viszont sokat jelent az apám, amíg még jó fej volt amíg nem kattant meg, amíg jobban szeretett mint az alkoholt addig minden vasárnap együtt tévézett velem, és a flúgos futam, meg a gyalogkakukk volt a kedvence, mindig nagyon nevetett rajta. Sírtam megint , Légy boldog te sz…. energiavámpír.
Hogy lehet valaki annyira gonosz, hogy minden napjának egy részét azzal tölti, hogy kitalálja, leszervezze másnap mivel és mikor hasíthasson a másikba.
Ezt nem fogod elvenni tőlem. mint mondtam Jászberényt neked adom, ott amúgy is csak 4 embert szerettem. De a gyerekkorom nem adom.