Üzenet a szerkesztőnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Diacica2009. június 18. 23:10

Rendben, köszönöm.

Citatum2009. június 18. 23:08

Kedves Diacica!

A hozzászólások és a felhasználók törlésének eldöntésénél minden esetben a Fórum használati szabályzat a mérvadó. Önmagában az, hogy valaki a többiek szemében negatív megítélésben részesül, nem ad okot arra, hogy kitiltsuk.

Amikor három héttel ezelőtt jelentetted az észrevételedet sz.izabella viselkedésével kapcsolatban, a Társalgó összes hozzászólását elolvastam, és töröltem, amelyeket szabálysértőnek ítéltem.

Mindemellett Galen és sz.izabella is kapott egy figyelmeztetést arról, hogy ha nem hagynak fel ezzel a fajta viselkedésükkel, számíthatnak az oldalról való kitiltásra. Azóta, hogy ezekre a figyelmeztetésekre mindketten a maguk módján reagáltak, kettejük közül Galen volt az, aki továbbra is személyeskedő és kötekedő hozzászólásokkal kezdeményezte a vitákat, majd ezekhez csatlakoztak hozzá többen - közöttük természetesen sz.izabella - is, ezért láttam úgy, hogy ez a döntés megoldás a problémára.

Az off-topic hozzászólások tiltása eddig nem szerepelt a szabályzatunkban, de köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre a jelenségre. A mai napon kibővítettem a szabályzatot, így mostantól a fórumtémákon belül történő témaelterelést is szankcionálni fogjuk: http://forum.citatum.hu/forum-szabalyzat .php

Diacica2009. június 18. 22:52

OFF-olásért ki lehet tiltani valakit, kedves Szerkesztő? Mert akkor izának sincs itt semmi keresni valója, minden fórumtémába beír olyat, aminek semmi köze a címhez...ennyi erővel legyen kitiltva mindenki más izán kívül, tisztán látszik, hogy a felhasználók közül, ki az az egy, aki bontja a rendet...nem tudom felfogni, hogy nem tett ellene semmit a kedves Szerkesztő...ja, de, igen, kitiltotta Galent, hurrá..ettől még nekünk nem lett jobb, mert iza ugyanúgy offolja a fórum-témákat...

Törölt tag2009. június 18. 22:51

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2009. június 18. 22:39

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2009. június 18. 22:36

Törölt hozzászólás.

Diacica2009. június 18. 22:35

Hát, azért ez nem teljesen igazságos, szerintem .... mikor én ''reklamáltam'' iza ellen, nem volt semmi következménye, volt egy valaki, aki visszaszól neki huzamosan, és akkor csak őt nyomjátok ki....hááát...nem mondanám milyen ideológiahoz hasonlít az eset...

Törölt tag2009. június 18. 21:58

Törölt hozzászólás.

Citatum2009. június 18. 21:57

Kedves Galen!

Észrevételem szerint az sz.izabellával történő zsörtölődéseket és vitákat - előzetes figyelmeztetésünk ellenére - te szítod, ezért a felhasználónevedet átmenetileg elérhetetlenné tettük.

Kérlek, hogy a továbbiakban hagyj fel az ehhez hasonló tevékenységekkel.

Köszönöm megértésedet!

Galen2009. június 18. 21:48

kérem sz.izabella és a saját kitiltásomat, mert mindenhol offolunk és ez már tűrhetetlen

Citatum2009. június 1. 17:38

Kedves Diacica!

Természetesen számíthattok a fellépésre, a gyorsabb és biztosabb ügyintézés érdekében azonban mindenképp javaslom a hozzászólás melletti szabálysértés jelentés gomb használatát.

Diacica2009. június 1. 16:55

Kedves Citatum!
Remélem tényleg visszaolvasod a bejegyzéseket, mert nem egyszer előfordult, hogy személyeskedő megjegyzések lepték el a fórumot/társalgót, pl '' dilinyos'' jelzővel illette az egyik felhasználót, ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások nem egyszer megtörténtek. Egy kérdésem még lenne: ha újra fennáll ennek veszélye, vagy újra elkezdi nyomni a felesleges provokáló szövegét, akkor számíthatunk-e arra, hogy fellép ellene valaki valahogyan?

üdv :Diacica

Citatum2009. június 1. 15:18

Köszönöm az észrevételeket! Ahogyan e-batta is írta, külföldi tartózkodásom miatt sajnos nem tudtam követni az eseményeket, de amennyire látom, a helyzet rendeződött, és nincs szükség további beavatkozásra. Amennyiben személyeskedő, vagy más okból szabálysértő hozzászólást találtok, megköszönöm, ha jelentitek azt a hozzászólás melletti szabálysértés gomb segítségével. Az ilyen hozzászólások haladéktalanul törölve lesznek.

Az elkövetkezendőkben a fórumot és a Társalgót is figyelni fogom, hogy szükség esetén felléphessek a szabálysértésekkel szemben.

e-batta2009. május 29. 12:13

Úgy tudom a főszerkesztő külföldön van, azért nem reagált még, remélem hamar hazajön és tesz valamit. Akik most helyette elfogadják az idézeteket, azok önkéntes moderátorok, és nincs olyan sok jogosultságuk. Ebben az ügyben meg szerintem abszolút nem dönthetnek.

Szimonetta922009. május 28. 20:59

Tényleg kéne valamit csinálni vele....

JohnConstantine2009. május 28. 16:02

ha chatelni akarsz meny msnre.. ha nincs kivel msnezni akkor veled van a baj

Voldemort2009. május 28. 15:23

sz.izabella ha unod akkor miért vagy itt?

Törölt tag2009. május 27. 23:25

Törölt hozzászólás.

Diacica2009. május 27. 22:12

bocs a félregépelésért, de eléggé felhúztam magam :$

Diacica2009. május 27. 22:12

Kedves Citatum!

A napokban egyre jobban eldurvul a helyzet az egyik felhasználóval kapcsolatban kinek neve: sz.izabella
Folyamatosan beszólogat másoknak, felesleges dolgokat ír, nem a témához kapcsolódót, szándékosan hergeli a többi felhasználót. Most ugyanezt eljezdet a poet.hu-n is. Több felhasználót is érzékenyen érint a jelenléte. Megköszönnénk ha valamit tennétek az elhallgattatása céljából, kitiltani mondjuk ip címmel együtt. Tudom, szólásszabadsgá van, nekem nem kell magyarázni, jogot tanulok, de ez már több a soknál amit ez a személy művel.

üdvözlettel: Diacica