Üzenet a szerkesztőnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2009. július 7. 12:16

Törölt hozzászólás.

Citatum2009. június 28. 23:03

Kedves zsuzsoci!

Kérlek, hogy az új e-mail címedet küldd el nekünk a http://www.citatum.hu/user/Citatum oldalon található üzenetküldő űrlapon keresztül, hogy kicserélhessük.

-KKriszti72-2009. június 28. 23:03

Kedves Citatum!
Köszönöm!
Kriszti

Citatum2009. június 28. 23:00

Kedves -KKriszti72-!

Ha egy idézetet beküld valaki, ami már fent van az oldalon (ugyanolyan formában vagy akár csak hasonlóképpen, például más fordításban), akkor az eredetit fent hagyjuk az oldalon, és az újonnan beérkezőt utasítjuk el. Emiatt tehát biztosan nem került törlésre idézet az oldalról.

Előfordul, hogy utólag kiderül egy idézetről, hogy a forrása nem elég megalapozott, ilyen esetekben szokott néha törlésre kerülni egy-egy már fent lévő idézet. Ezeket eddig nem tároltuk, de javaslatodra indítottam egy új fórum témát erről, amelynek második hozzászólásaként írtam arról az idézetről is, amelyre emlékeztem, hogy a napokban törlésre került.

http://forum.citatum.hu/torolt-idezetek

zsuzsoci2009. június 28. 12:53

Kedves Citatum,szeretém megváltoztatni a megadott e-mail címemett, ugyanis a régit feltörték.

-KKriszti72-2009. június 28. 11:56

Kedves Citatum!

Milyen elutasítás?? Nem küldtem be semmit mostanában, úgyhogy semmilyen értesítést nem is kaphattam Tőletek... Egyszerűen csak eggyel kevesebb idézet van a kedvenceim között, ez iránt érdeklődtem...

Citatum2009. június 28. 11:10

Kedves -KKriszti72-!

Az elutasításról szóló értesítő levélben megtalálhatod az idézetet, amely törlésre került.

-KKriszti72-2009. június 27. 23:19

Kedves Citatum!

Van arra mód, hogy megtudjuk, melyik idézetet töröltétek? Ha kétszer szerepelt, megkeresném a megmaradt változatot.
Köszönöm!
Kriszti

Citatum2009. június 22. 14:12

Kedves e-batta!

A könyvek elektronikus változataiban az oldalszám a választott oldalformátumtól és betűmérettől függően változik, ezért a digitalizált változatokban szereplő oldalszámok alapján a többi felhasználónk nem tudja a papírkönyvben megtalálni a forrás eredeti környezetét. A fenti okok miatt a pályázatunkon csak a papír változatban szereplő oldalszámokat tudjuk elfogadni.

Kérlek, hogy ha pályázaton kívül elektronikus forrásból küldesz be idézetet, akkor oldalszám helyett a fejezet számát add meg, mivel az az elektronikus és a papír változatban is egyezik.

Köszönöm megértésedet!

e-batta2009. június 22. 11:32

Kedves Citátum!
Az e heti nyereményjátékhoz kapcsolódóan lenne kérdésem. Én az idézetek nagy részét e-bookokból gyűjtöm, ezek oldalszámozása azonban eltérhet az eredeti, kiadói lapszámozástól. Magam is csinálok digitalizálást, és tudom, hogy a korrekturázás erősen megváltoztatja a könyv eredeti formáját. Milyen módon lehetne ezt összeegyeztetni? Hiszen lehet, hogy az idézet néhány oldallal arrébb található, az én példányomban, mint a tiétekben.
A most beküldött idézeteimben mindenesetre jeleztem, hogy e-formátumról van szó, de valószínűleg az is megoldás lehetne, hogy ha valaki olyan idézetet küld be, amely könyv még nem szerepel itt, akkor csatolhatná magát a könyvet, de csak egyszer, az első alkalommal.

üdv:

e-batta

Citatum2009. június 19. 12:03

Kedves Schmerz!

A felhasználónév megváltoztatására nincs mód az oldalon. Ha nem szeretnél újra regisztrálni, akkor arra kérlek, hogy az Impresszumban található e-mail címre küldd el azt a felhasználónevet, amit igényelni szeretnél, és mi felülírjuk a jelenlegi felhasználónevedet.

Törölt tag2009. június 19. 11:14

Törölt hozzászólás.

Citatum2009. június 19. 09:42

Kedves Diacica!

A Társalgóban lévő üzenetedet a levéltitok megsértése és a trágár kifejezések miatt törölnöm kellett. Sz.izabella a tegnap este folyamán egyéb szabálysértés miatt szintén kitiltásra került az oldalról.

Kerouac2009. június 19. 07:13

Engem spec. szórakoztat sz.iza, sztem néhányan túlreagálják. Ha kitiltanák, unatkoznátok.
Hogy szamárságokat is ír, hát OK., de nem Ő sérteget és ellenségeskedik :)) És akiket ennyire zavar, javaslom, google: a tükör törvénye, első tételét. sz.izabellás szép napot kívánok!

Diacica2009. június 19. 03:56

Kedves Citatum!
Ajánlom, nézz be a Társalgó rovatba. Én is nagyot néztem, mikor a levelet megnyitottam...

Törölt tag2009. június 18. 23:12

Törölt hozzászólás.

Diacica2009. június 18. 23:10

Rendben, köszönöm.

Citatum2009. június 18. 23:08

Kedves Diacica!

A hozzászólások és a felhasználók törlésének eldöntésénél minden esetben a Fórum használati szabályzat a mérvadó. Önmagában az, hogy valaki a többiek szemében negatív megítélésben részesül, nem ad okot arra, hogy kitiltsuk.

Amikor három héttel ezelőtt jelentetted az észrevételedet sz.izabella viselkedésével kapcsolatban, a Társalgó összes hozzászólását elolvastam, és töröltem, amelyeket szabálysértőnek ítéltem.

Mindemellett Galen és sz.izabella is kapott egy figyelmeztetést arról, hogy ha nem hagynak fel ezzel a fajta viselkedésükkel, számíthatnak az oldalról való kitiltásra. Azóta, hogy ezekre a figyelmeztetésekre mindketten a maguk módján reagáltak, kettejük közül Galen volt az, aki továbbra is személyeskedő és kötekedő hozzászólásokkal kezdeményezte a vitákat, majd ezekhez csatlakoztak hozzá többen - közöttük természetesen sz.izabella - is, ezért láttam úgy, hogy ez a döntés megoldás a problémára.

Az off-topic hozzászólások tiltása eddig nem szerepelt a szabályzatunkban, de köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre a jelenségre. A mai napon kibővítettem a szabályzatot, így mostantól a fórumtémákon belül történő témaelterelést is szankcionálni fogjuk: http://forum.citatum.hu/forum-szabalyzat .php

Diacica2009. június 18. 22:52

OFF-olásért ki lehet tiltani valakit, kedves Szerkesztő? Mert akkor izának sincs itt semmi keresni valója, minden fórumtémába beír olyat, aminek semmi köze a címhez...ennyi erővel legyen kitiltva mindenki más izán kívül, tisztán látszik, hogy a felhasználók közül, ki az az egy, aki bontja a rendet...nem tudom felfogni, hogy nem tett ellene semmit a kedves Szerkesztő...ja, de, igen, kitiltotta Galent, hurrá..ettől még nekünk nem lett jobb, mert iza ugyanúgy offolja a fórum-témákat...

Törölt tag2009. június 18. 22:51

Törölt hozzászólás.