Szerencsjátékok

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Izilke2009. november 13. 12:34

És azért jó,mert nem csak a szerencsén múlik,hanem rajtam is.

Szulita2009. november 13. 12:32

Az a legjobb!! :D :D

Izilke2009. november 13. 12:11

Én is játszom szerencsejátékot.A neve:élet.

Szulita2009. november 13. 11:40

Én játszok szerencsejátékot!!! Kártyázni szeretek, persze barátokkal és nem tétben, igaz rég játszottam!! Szeretek fogadni barátokkal vmiben, mert jó móka :D :D Én a kvízjátékokat szeretem, mert abból tanulhat is az ember :) :)

tzzttzzt2009. november 13. 03:38

Persze BÉCS és nem Bács...
Kicsit későn van...

tzzttzzt2009. november 13. 03:26

Kíváncsi vagyok a szokásaitokra, mert én is sokat játszom, de főleg olyat, ahol nem csak a véletlen dönt.
Hetente kitöltök egy 5/90-es lottószelvényt, és sportfogadásokat is szoktam tenni, de ez csak hobbi és mivel értek a sporthoz, így evvel kijövök 0-ra, de ennél a szórakozás a cél, nem a pénzkeresés.
Amivel most már egész jól keresek az a Texas Hold'em póker. Kb. 10 éves lehettem, amikor láttam a Pókerarcok című filmet, akkor határoztam el, hogy én meg akarok tanulni pókerezni. Komolyabban 15 évesen kezdtem el foglalkozni a pókerrel, miután összedőltek a futballkarrierről szövögetett álmaim. Elolvastam az összes szakkönyvet, amit csak tudtam és minden nap néztem legalább egy órányi közvetítést, hétvégén akár kettőt, hármat is. 18 éves koromig csak tanultam a játékot, utána kezdtem pénzben játszani, és kezdetben nagyon nem ment. Nem volt kellő tapasztalatom, magamnak kellett kellett kiismernem azokat az apró fogásokat, amitől jobb lesz valaki a többinél, de ez eltartott egy ideig. Egy év kellett ahhoz, hogy visszajöjjek 0-ra, de azóta már elég pozitívan állok. Elmondhatom, hogy 10 alkalomból több pénzzel térek haza, mint induláskor, egyszer egálra jövök ki és egyszer vesztek. Közben belekóstoltam a Black Jackbe is, meg is tanultuk a haverjaimmal (négyen) a profi lapszámolást, ki is próbáltuk, nagyot is kaszáltunk, de soha többet, mert életemben még nem voltam olyan ideges. Azóta csak néha-néha, ha túl sokat nyernék pókeren, akkor beficcen talán egy kis Roulette is, de csak kis tétben, nem akarom elszórni a megszerzett pénzt.
Mindezt csak azért írom le, mert most kezdtem el tanítgatni egy haveromat és rájöttem, hogy ez nagyon nagy biznisz, hogyha jó képességű embereket én tanítom meg a játék apró fortélyaira.
Kezdetben én álltam a költségeit (nevezési díjak), cserébe most már, hogy nyer, megkapok egy bizonyos százalékot. Nemrég kezdtem tanítani az öcsémet, belőle kifejezetten jó játékos válhat, ha elég szorgalmas. Szóval, ha valaki kivételes fejszámoló (osztás, szorzás nagy számokkal, százalékszámítás, és mindezt persze nagyon gyorsan) legalább 120-as, de inkább 130 feletti IQ-val rendelkezik és hajlandó heti 20-25 órát (3-szor 4 óra személyes oktatás és min. 10 óra meccsnézés és szakkönyv olvasás) foglalkozni, és ehhez kellő kitartás párosul, akkor olyan egy 2-3 év tanulás után lépes lesz, havi 40-50 óra játékkal megkeresni a minimálbér 5-7-szeresét, ha nagyon tehetséges akár többet is. Amúgy budapesti és osztrák (Bács, Linz, Graz, Baden) kaszinókban szoktam játszani, meg persze neten (Pokerstars, Fulltiltpoker). Várom a jelentkezőket!
Ui.: Kicsit hosszú lett, bocs...

tzzttzzt2009. november 13. 02:33

Ki milyen szerencsejátékokat játszik, van valakinek ismerőse, aki nagyot kaszált/bukott?