Saját idézetek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

SenkiCsakEn2017. május 22. 19:13

Ami megtörtént, azt meg nem másíthatod, de kutya kötelességed megváltoztatni a jelent, hogy a jövőd egész legyen! (Ez saját.)

rekaeszter_212017. április 26. 02:06

Néhány idézet a könyvemből:
• A világon háromféle ember létezik, gonoszok, jók és azok aki még nem döntötték el, hogy hová tartoznak. Természetesen az első két ember típust lehet fokozni, de a harmadik egyszer itt van, egyszer ott és egyikbe se jó.

• A világon bármi lehet belőled, csak akarnod kell és próbálkozni. Ha akarsz lehetsz csillagász, olimpiai úszó, vagy táncos és történelem tanár is lehetsz, bármi lehetsz, csak akarnod kell és csinálni.
• Ha valaki fontos neked, akkor becsüld meg őt, nem fog jönni soha még egy ugyan olyan ember az életedbe.
• A világ tele van beteg undorító dolgokkal, és nekünk elkel ezt viselni.
• Néha jobb ha tovább lép az ember, mert ha nem teszi örökre ott maradhat.
• Felkeltem és éberebb voltam mint valaha, szeretem ezt az idiótát.
• Nem vagyok jojó, amit rángathatsz kedved szerint.
• Rajtad múlik a saját történeted, ne enged, hogy más mondja meg ki vagy.
• A főiskolás évek alatt lettem az aki most vagyok, ha vissza pörgethetném az időt újra a főiskolát választanám. A főiskolán olyan emberré váltam ami mindig is akartam lenni.
• Minden egyes perc és másodperc értékes, méghozzá mindenki számára, főleg egy beteg ember számára.
• Egyet jegyez meg ha nincs szerelem, nincs fájdalom.
• Nem tudhatod mit tartogathat a jövő, csak elkel kezdeni és majd csak lesz valahogy.
• Egy baba megváltoztatja az ember életét.
• Nem változtathatjuk meg a múltunkat, a múltunkkal együtt kell élni.
• Egy nő nem maradhat egyedül ebben a szörnyű világba, kell mellé egy milliárdos.
• Mindenkibe van valami érdekes, benned az, hogy folyton olyan szépen mosolyogsz.
• Erős akarattal a legbetegebb ember is meggyógyulhat.
• Előbb utóbb mindenkinek fel kell nőnie.

• Amíg lesz a világban gonoszság, addig lesznek gonosz emberek is.

• A végeredmény a lényed nem az oda vezető út.

AnielaRicci2017. április 18. 15:57

Minden okkal történik, hajtogattam éveken keresztül mintegy mantraként ezt az „arany bölcsességet”, de valójában soha sem találtam meg az okokban a tanulságot, a lényeget… mert mindig ragaszkodtam a saját magam által görbe tükörként felmutatott álképzethez, ami egyáltalán nem azt mutatta, ami a valóság. Van úgy néha, sőt elég gyakran, hogy az ember nem érti, miért alakulnak úgy a dolgok, ahogyan… aztán van úgy, hogy egy rövid idő erejéig belép valaki az életedbe, fenekestől felfordítva azt és te megtapasztalod, hogy a boldogsághoz nem kell egyéb, minthogy átélni a színtiszta szeretet állapotát, a jelenben élni, nem rágódni semmin. Amint megtapasztalod ezt a csodálatos élményt, az belevésődik a szívedbe, az elmédbe, majd az egész lényeden át arra ösztönöz, hogy ez kell neked, semmi más. Ha a lelkedben nyugalom van, az többet ér a világ összes aranyánál.
Lehet, hogy időközben elvesztesz valakit, aki napról napra lopta be magát a szívedbe, viszont megnyered a világegyetem legértékesebb főnyereményét, avagy a kulcsot a megoldáshoz. Most már kezded érteni az okokat, csupán annyi a dolgod, hogy alkalmazd az életedben, és ha sikerül az, akkor tovább építeni azt pozitív irányba, fenntartani és nem engedni, hogy léket üssenek rajta.

burgermeiszter2017. április 6. 18:16

Nem vágyok többre a világon, mint hogy úgy szeress ahogy én szeretlek téged, úgy rajongj értem ahogy én rajongok érted. De tudom hogy lehetetlenre vágyom. Érdekes hogy az ember mindig ara vágyik a legjobban amit sohasem kaphat meg. És mégis, minden fájdalom, minden szenvedés ellenére kitart mellette és nem adja fel a próbálkozást.

bia.bokros2017. április 5. 21:16

"Egy nő csak annyira lehet beteg amennyire a körülmények engedik."

mangaaa2017. április 4. 18:43

Inkább legyen mit levetni, mint ne legyen mit felvenni.

0-12017. március 14. 09:40

A gazdagságban és a szerelemben az a rossz, hogy nem tudjuk elhinni, hogy a másik önmagunkért szeret. Mindig azt hisszük, hogy a vagyonunkért.

szaki7252017. március 12. 16:03

A világon minden ember egyéniség. Olyanok akár a hópelyhek. Egyediek és megismételhetetlenek. De nem pótolhatatlanok.

Szakáll András

Nagyerzsebet2017. március 9. 21:00

Álmodtam, meséset, ôszintét! Pont úgy, mint a filmekben! Nagyot mertem álmodni! Boldogságot adok! Neked, ki velem, mellettem vagy... Mindig azt mondják, hogy a boldogságnak ára van, és küzdeni kell érte. Én megálmodtam a valóságban ezt a boldogságot. Én minden alkalommal megálmodom, és százhúsz százalékkal égek, és megélem. Átadom, odaadom, kezemmel tálcán nyújtom. Elfogadod?! A döntés a tied! Ha elfogadtad, vigyázz rá, hiszen, ezt önzetlenül adom, hogy Te is boldog legyél, általam, velem, mellettem. Ha csak egy másodpercig, egy óráig, egy évig vagy örökre. A boldogság apróságokból tevôdik össze. Van, hogy elég egy ôszinte mosoly, egy vigaszt nyújtó ölelés, egy forró csók, egy kézfogás, egy megértô tekintet, vagy éppen egy vicces momentum, amit ha felidézel az életed során bármikor, boldoggá tesz! Mert velem élted meg! Ezáltal boldoggá tettelek, minimum egy másodpercre, így örökre szívedbe zártál, ha csak egy picit is, az életed része lettem. Én hiszem, hogy nincs olyan ember, akit csak gyûlölni lehetne! Aki a rossz érzést kiváltja belôled, kiváltja a jót is! Dühös lehetsz egy veszekedés miatt, egy csalódás miatt, egy bántó szóért, de ha valakinek ezt adtad, annak jót is adtál, és igen! A rossz fáj, a rossz érzéstôl lehetsz szomorú, mérges, de mögötte megbújik a jó. Bármi is legyen az, ott motoszkál egy, akár tényleg csak egyetlen egy boldog momentum a közös "utazásból"...

Nagyerzsebet2017. március 9. 20:59

Életünk során csak egy-két olyan emberrel hoz össze az a Sors, amit bátran hívhatunk nagybetûsnek, akire azt mondod, hogy "Na igen, ô az, aki...", és a "Jókor jó helyen" kifejezés is néha értelmet nyer az ember fejében... De csak néha, de akkor a buborékban a lámpavillanásig, hogy "Hahó, most van itt a te idôd, most kell megtenned, cselekedj, légy bátor!" Nem számít helyes-e, nincs kérdés, hogy mi történhet utána, mi történt elôtte, mióta és miért, egyszerûen csak azt érzed, hogy most meg kell tenned, különben beledöglesz, ha nem teheted meg! Amikor minden csillag együtt áll, és itt van ô, az aki és összejött a jókor jó helyen...Közeledsz felé, megöleled, ezer éve nem láttad, csak képekrôl, de a valóság minden képet felülmúl! Csak állsz elôtte, nézed, és fogalmad sincs, mit kezdj a helyzettel. Pedig tudod jól, hogy most, lehet hogy egész életedben most egyszer van rá lehetôséged, de a fejedben még ott a KÁOSZ, a zûrzavar, de most vagy szabad! Szabaddá tettek, bár nem akartad, tiltakoztál ellene... De tudod, hogy most nem szabad azon agyalnod, hiszen érzed, hogy valaki akar! Végre! Ha csak egy percre is, de megfoghatod a kezét, érezheted az illatát, végre nem csak gondolatként járhat a fejedben, hanem ott áll elôtted, és érezheted! Mit teszel? Megragadod a pillanatot, vagy hagyod, hogy az elméd újra lehúzzon a mélybe, és keseregsz?! Helyes? Nem helyes? Ô vajon mit gondol, közelebb engedne magához? Érzed hogy igen, egy kézfogástól máris nyugodtabbá és magabiztosabbá válhatsz! Ô megadja a lehetôséget, Te döntöd el, hogy élsz-e vele, amire oly régóta vágytál!? ...

ugrijani2017. március 5. 10:10

Csupán lélektáncra invitállak mára.
Csupán ölelkeznék egy pár szívdobbanásra.
06.13.

baueri2017. március 2. 09:10

Az életünk néha olyan, mintha egy ringben lennénk, ahol Isten a lefizetett Bíró, az ellenfelünk pedig maga az ördög. A Bíró minden szabálytalanságunkat lefújja, büntetőpontot ad, míg az ördögnek (aki lefizette őt) bármit megenged. De vajon a végén kiderül-e, hogy a Bíró mindvégig a mi javunkra ítélt?

moli04202017. február 19. 08:37

Mondd ki a szavakat, mert senki sem fog emlékezni rád a gondolataidért.
Molnár Gábor

Mattafix2017. február 14. 20:05

Ha egyszer mindent megteszel valamiért, vagy valakiért, de nem sikerül, ettől még mindent megtettél, csak nem te vagy a megfelelő személy erre a feladatra!

kovacsjozsef2017. február 8. 23:49

Érzed-e még ahogy fogva tartja
Illatját testemnek az ágy
Érted-e hogyan hagyja magára
a szerelmet,a vágy
Érzed-e még,ahogy az ölelés
szíved mélyén hatol
Érted-e hogyan fáj s szenved
mit leír most e toll

kovacsjozsef2017. február 8. 23:47

Hozzád legközelebb én,akkor vagyok
Ha taszít, gyönge kis karod
Én szíved csöndjében akkor leszek
Ha te ezt titkon akarod

kovacsjozsef2017. február 8. 23:43

Alszunk felhőnkön minden éjjel
Szárnyalunk az álom széllel
Hold s a napunk,csillagok útján
Reggeleink szivárványán
Virágozz csak szirmaiddal
Mézben édes illatoddal
Nyíló virág leszek veled
S kertedben én kertész leszek

rekamihaly2017. január 29. 07:46

Olykor,mikor rossz dolgok történnek velünk feltesszük azt a kérdést: -Miért történik ez velem? Aztán idővel összeállnak a részletek,minden egy nagyobb jó érdekében történik és ha ezt most még nem is látod hidd el nekem majd fogod. Hogy miért lépett ki egy ember az életedből? Legyen az barát vagy szerelem. Ők már elvégezték a feladatukat, nincs tenni valójuk a te ösvényeden ...Talán az a legszebb az egészben,hogy nem tudhatod előre,hogy ki által fogod megismerni azt az embert aki majd végig kísér életed útján ...

gregorywagner2017. január 28. 22:31

Az érzés amikor egy embert látsz akkor is amikor csukva van a szemed es ahogy kinyitod meglátod az egy kicsit olyan mintha fel sem kelltel vollna ..

fruzsi132017. január 28. 18:14

A szavak csak arra jók, hogy hazudjunk velük.