Mit olvasol most?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Aasgeier2009. február 15. 04:53

Mimást, hát a fórumot... Komolyra fordítva a szót, több mindent is, az egyikért szerintem meg is lincsel majd a közízlés és -vélemény: Drakula vajda históriáját (Vald Tepes havasalföldi fejedelem uralkodásáról szól); a Mein Kampfot (Nem vagyok neonáci[!], csak érdekel, hogy tudott egy ember akkora hatalomra szert tenni, mint Hitler, hogy gondolkodott, és egyáltalán, és egyszerűen érdekel, és kész, de mit is magyarázkodom itt?); Hermann Hessétől a Pusztai fakast és a Demiant - ismét; meg ezt-azt, amire az adott pillanatban motivációt érzek. És nyelv- és nyelvészeti könyveket: magyart, németet, latint és olykor bele-belekukkantok a franciába, mert a nyelvek nagyon érdekelnek - ámbátor az angolt gyűlölöm tiszta szívemből.

Kiselm2009. február 14. 22:41

Épp az imént végeztem a New Moon-al. Hát, látszik rajta, hogy van folytatása... asszem bele is kezdek hamarosan.  :)

noncsee142009. február 13. 16:52

Jelenleg a Diák murphyt olvasom egyszerűen nem lehet letenni mikor először olvastam akkor csak ott ültem olvastam olvastam és ittam a könyv szavait és többszöri olvasás után is tartogat meglepetéseket!

Gerdita2009. február 10. 21:01

én jelenleg Paulo Coelhotól olvasom a Tizenegy perc című művét.De ebben a könyvben sem lehet csalódni.Egyszerűen nem lehet letenni :) De ez az eddig elolvasott Coelho-könyvekre is igaz. Egyszerűen HIHETETLEN,amiket Ő leír. Képes arra,hogy megfogalmazza azt is,amire a legtöbb ember képtelen. Szóval Mindenkinek ajánlom Paulo Coelho műveit. :)

fulopimola2009. február 9. 14:50

Nem tudom mennyire ismeros korotokben Daniel Keyes-Az otodik Sally. Egy Sally nevu no eleterol szol aki 5 szemelyisegre szakadt. Mindegyik szemely kulon eletet el, de elegge nehez egy testtel s 5 lelekkel :) ajanlani tudom mindenkinek a konyvet

Thamka2009. február 7. 14:23

Én most a Tisza Kata- Magyar pszicho című könyvét olvasom.Nehezen emészthető, de mindenképp érdekes.Betekintést nyujt egy lány életébe, aki kin lakott Erdélybe,mint roma és felkerült Budapestre.8éven keresztül élt oto magyar állampolgárság nélkül és most végre megkapta.Elmeséli milyen volt a gyermekkora és mennyire megbélyegezték hovatartozása és származása miatt.

Nikkancs2009. február 6. 21:01

én most Paulo Coelho: Portobellói boszorkány c. művét olvasom. Egy cigánylány (ahogy a szerző is említi) élettörténete. Jó érzés olvasni, mert a lány annyi idős, mint én (legalábbis a könyv közepén). Sok dolgot említ. érdekes életfelfogások vannak benne mindenki részéről.Tetszik a mű alapvető gondolata: SOHA NE ADD FEL!!!!

90moncsi2009. február 6. 16:10

Én most egy szerelmesregényt olvasok: Amíg a szíved bírja- nemrég olvastam az első részét, ez a folytatása.  :)

manga.girl182009. február 5. 11:36

de jóó, köszi az infót  :D

Törölt tag2009. február 5. 00:38

Törölt hozzászólás.

Kiselm2009. február 5. 00:28

Én most a másodikat olvasom, de megvan a harmadik és a negyedik is angolul, és úgy tudom, hogy már készül az ötödik része.  :)

manga.girl182009. február 4. 22:03

De hál istennek nincs vége a twilight sorozatnak és a 3. könyv az oltárii, csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg mivel benne Bella és Edward babát fognak várni  :P

Voldemort2009. február 4. 05:38

Én még csak szeretném azt olvasni, amit te, mármint az Alkonyatot, meg a New Moont. MOst fogom megrendelni őket  :)
De éppen Isaac Asimovtól Teljes Alapítvány Birodalom Robot Univerzumaának Első kötetét.
Régebben nem szerettem az ilyen könyveket, túl távol éreztem őket magamtól. De Asimov (szerintem) nagyon jó író. Most Ő van porondon nálam  :)

Kiselm2009. február 3. 19:52

Én Stephanie Meyertől a New Moon-t. Ez a Twilight - Alkonyat folytatása, magyarul csak áprilisban fog megjelenni, de mivel a Twilight nagyon tetszett, elkezdtem angolul. Sokak szerint nyálas, és semmiképp se fiúknak való, de nekem tetszik.  :)