Mi a véleményed a melegekről?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos2023. május 9. 17:06

Más kategória

obsitos2022. október 29. 12:41

Jó nekik télen.
Ettől függetlenül sokan befűtenének nekik...

obsitos352020. október 11. 12:10

Ha tömegesen ünnepelnek, az már bűn

obsitos352020. október 11. 12:09

Ha nem hirdetik, akkor felőlem azt csinálnak, amit akarnak

tonda2011. június 9. 11:44

ha engem békén hagynak

Törölt tag2011. június 9. 08:38

Törölt hozzászólás.

Mimie2011. május 23. 22:07

nekem vagy egy meleg par szomszedom es na mit is mondjak , nem sokat zavarjak a vizet ;)).Amugy nekem nincs kulonosebb bajom veluk.

Törölt tag2011. május 23. 08:30

Törölt hozzászólás.

zek2011. május 21. 21:38

lehet h nem kell fel vunolás  meg ilyenek de nem kell szégyelniük h melegek faláják fel 

zek2011. május 21. 21:36

ők is ugyan olyan emberek mindenki más csak néhány homofób  nem mondom ki h kmi xdezt nem tudja csak pusztán másak más mint te ki közösítők őket mert melegek MERT MÁSAK !!! neke van pár meleg havarom nagyon jó fejek viccesek ismerd meg a másikat aztán itélkez !!!

mistiqe2011. május 11. 16:27

a melegség akkor probléma ha magad valamely kategoriába sorolod...és ha nem tisztelik azt a melegek...gyerekkorban természetesen megakarod ismerni magad és mások testiségét,legyen az másik nemű vagy hasonló nemű..eddig nincs is gond,sőt ha fiú vagy akkor a lefegyverzésed egy eszköze is lehet ha belemarkolsz az ''ellenséged'' tővébe,ha nő vagy akkor ugyanígy harcolsz,bimbócsavarás,nuna szorítás vagy csak jól aláteremtesz..aztán jön a serdülő kor,a hormonok felaljaznak,kipróbálod magad s ha nem jösz be akkor jön az hogy elferdülsz...a természet testileg megteremti a kettősséget :az áradót(pórzó,hím,férfi...)és a befogadót(bibe,nőstény,nő...)ez a természet kívülről...de mi belülről?belülről a szabad akarat,a szabad döntési hozatal és a következmények...  :)melegnek lenni vonzó ha nő vagy ,kevesebb az ítélkezés,de ha férfi vagy komolyabb ítéletek érnek és taszítóbb is..de a melegség az ami megmutatja hogy az emberi nemiség nemcsak géntovábbítás ösztöne csupán hanem szórakozás is...nem vagyok meleg csak ezt a meglátásokat figyeltem meg magamban...ők nem aggódnak a közösülés gyermekáldásának utóhatása miatt de aggódhatnak ha nem védekeznek a biológia fertője miatt,nem támogatom a látásaikat de nem is ítélhetem meg őket mivel ez az ő döntésük...velem is próbálkozott nem egy..egyikőjük megértette elutasításomat a másikkal viszont erőteljesebben kellett fellépjek...ha elfogadod őket nem lesz zavaró számodra...ők is fejlődni vannak itt és hogy élvezzék az életüket ez pedig mindig is egyéni lesz... :)

deskpro2011. április 29. 20:32

Engem is a meleg férfiak nagy száma riaszt. Nem hiszem, hogy ennyien így születtek. Divat lett. Ld. pl. a divatvilágban is.
Ám fontos lenne, hogy maradjanak a privát szférában, tehát nem kell propagálni, nem kell felvonulni, nem kell kinyilatkozni a sztároknak, mert a kamasz fiúk csak kapkodják a fejüket, mikor lépten-nyomon erről olvasnak: miről van szó? (Már akik nem babákkal játszadoztak kiskorukban.) És erről még a szüleikkel sem beszélgetnek, hogy helyre tudnák tenni a dolgot. A meleg nők alapvetően diszkrétebbek, köztük, legalábbis hazánkban, szerencsére kevesen nyilatkoznak meg. Mindenesetre én úgy érzem, nekem súlyos teher lenne a másság - nőnemű létemre is.

eke-gyergyo2011. április 26. 20:37

 :)))

Törölt tag2011. április 26. 20:35

Törölt hozzászólás.

eke-gyergyo2011. április 26. 20:31

Sokkal jobb feketének lenni, mint homokosnak. Ha fekete vagy, azt nem kell közölnöd az anyáddal

Dipoo222011. április 26. 11:22

és az szebb jövőkép hogy a világ lakosságának többsége homo beállítottságú!!!??? létfentartás szempontjából sztem nem! Már én így értelmezem a jövőképet! Igaz már az ókori görögöknél is voltak jópáran akik homosz. voltak, de mégsem lettek a világ urai stb.

Abban egyetértek hogy mindenki saját joga, meg saját nemi élete, nem tartozik másra! DE mást (olyat aki nem ''kedveli'' őket) nem verjék már ki a balhét, hogy őket mindenki bátja stb! és persze jó lehetnek jó szülők(igaz ez is egy nagyon tág fogalom főleg mostanában) de gyereknevelést azért korlátoznám, mint ahogy most is van! Na meg azt se felejtsük el, hogy már van egy törvény amit hoztak ellenük anno! és akkor mikor azt elfogadták senki nem lázadt,meg tüntetett, most meg demokrácia van és egyből....

na de ez már elég bonyolult gondolat menet lett a végére. lényeg a lényeg az evolúció úgyis megoldja.... vagy így vagy úgy ...... (sztem)

borabora2011. április 25. 23:04

Ezúton kérek elnézést, ha úgy érezted, hogy ellened irányult! (Azért sikerült vissza is ütnöd egy kicsit. Azt hiszem, így 1-1)
Tudom, ki a Szecsődi Karcsi. Nem ismertem a nyilatkozatát, de ennek ellenére meg vagyok győződve róla, hogy ha Ő ezt így is érzi, nem feltétlenül ez az oka annak, hogy meleg. 
Jövőkép?!
Nem mondtam, hogy engem ez örömmel tölt el, de mivel ez nem a saját döntése senkinek, így elítélni sem tudom. Ellentétben azzal, ami csakis az egyén döntésén múlik, például az egyre inkább erkölcstelenebb életvitel, alkoholizmus és a drogozás. Na ez a szörnyű jövőkép! 

Diacica2011. április 25. 22:14

nevű helyett nemű. sorry.

Diacica2011. április 25. 22:13

Hm. A mondataidból csak úgy árad a felháborodás a kérdésemmel kapcsolatban...legalábbis úgy érzem..pedig nem tudhatod, melyik ''párton'' állok. Ilyen szempontból szerintem Te sem vagy különb az ellenzők táborától...szerintem. No mindegy. Egyetértek abban, hogy a hetero szülők között is akad rengeteg rossz példa, és perpill egy példát sem tudok felhozni melegek által nevelt gyermekre sem, bevallom őszintén. Mindösszesen 1 személy jutott eszembe, akit egyedül nevelt az édesanyja, az illető becses neve Szecsődi Karcsi..ajánlom, keress rá googleban, ha nem ismernéd. Mellékesen megjegyzem, ha nem találod meg magadtól, rendszeres meleg klub látogató...és többször is nyilvánosan elismerte, hogy mivel csak 1 szülő nevelte, így csak a feminim emberi képpel tud azonosulni igazán. szerintem 2 azonos nevű szülőnél is hasonlatos lehet, legalábbis magasabb százalékot adnék rá, mint egy külön nemű párnál. nos, visszatérve,ha úgy gondolod, az normális, amit ő képvisel és ahogyan fest  :)... inkább nem akarom látni a jövőképünket. Ettől eltekintve van meleg ismerősöm, egy tündér a srác, de tényleg...viszont el nem tudnám képzelni, hogy gyermeket neveljen egy másik férfival...ha csak nem azt szeretném, hogy a kisgyerek paris hilton, britney spears és társai példaképként való tisztelete fényében nevelkedjen... persze, tisztelet a kivételnek!

borabora2011. április 25. 21:42

Nem értem a problémát!
Az a kérdés, hogy mennyire lehet jó szülő, vagy az, hogy esetleg rossz irányba befolyásolja a gyermek sz..uális identitását? 
Tehát!
Szerintem, ha valaki ennyit küzd azért, hogy gyermeket nevelhessen, akkor miért lenne alkalmatlan a szülőségre? A ''jó szülőséget'' nem sz..uális hovatartozás határozza meg. 
Aztán, senki nem a neveltetése miatt lesz meleg, vagy sem. 
Miért is rossz az egy gyereknek, ha két ember szereti és gondoskodik róla? 
Lenne itt ellenpélda, mármint a rossz szülőre, a heterók között rendesen! És nem igen szabja meg nekik senki, hogy nem szülhetnek több gyermeket!