Manna OWell idézetek

Manna OWell blogger idézetei

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos2023. május 12. 11:55

Nem élek vele

obsitos352020. október 26. 14:48

Nem ismerem

picicsillag2018. július 7. 06:30

Manna Owell

picicsillag2018. július 7. 06:30

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Csirke2016. március 4. 09:39

"Felnőtt életet nem lehet boldogan élni a bennünk lakozó gyermek nélkül. És ha van valaki, aki minden nap előhívja belőlünk, akkor ő nem csak a most lehet számunkra, hanem ő lehet a mindörökké…"

"Már nem akarom, hogy megbánd. Nem akarom, hogy egy napon rájöjj, hiba volt elengedned akkor. Hogy egyszer csak felbukkanj, és elém állj mindenre készen. Ez az ajtó már bezárult."

"Néha két idegen között egy futó pillantás is egyfajta kölcsönös megértést, megfoghatatlan összekapcsolódást eredményez, míg máskor végtelen, taszító erőt… "

"Az Igazit nem onnan ismered meg, hogy tökéletes, hogy mindig tudja, mit kell mondania, hogy kiolvassa fejedből a gondolataidat, hogy soha nem kell tenned érte, vagy változnod miatta. Nem onnan ismered meg, hogy egyszer csak besétál és pont olyan lesz, amilyennek elképzelted, készen mindenre. Az Igazit onnan ismered meg, hogy minden hibája, és minden bonyodalom ellenére, csakis őt akarod majd, ő pedig téged…"

"A fullasztó szeretettől az ember csak levegőért kapálózik. S míg ő nem érti, miért menekül tőle mindenki, amikor annyit adott, nem veszi észre, hogy az általa szeretetnek hívott akármi, nemhogy nem ajándékoz, de meglop... "

""Azt add, amire vágyik, ne azt, amire szerinted vágynia kellene.
Szeresd úgy, ahogy szeretné, ha szeretnék, ne úgy, ahogy te szeretnéd szeretni, vagy ahogy szeretnéd, hogy téged szeressenek. Szabd rá a szereteted.
Figyeld rezdüléseit, merülj el világában, váltsd valóra álmait, lepd meg! Mert ha csak adsz, adsz, és adsz ész nélkül, egy napon szembesülhetsz azzal, hogy ez a tengernyi tett egy cseppé sem állt össze."