Kezdő írók fóruma

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2009. december 13. 18:43

Törölt hozzászólás.

zsuka952009. október 26. 20:47

ez a kifejezés csak nekem fura, hogy ''kicsit nagy a fantáziám'' ?

robness2009. október 24. 22:29

velem az a probléma h kicsit nagy a fantáziám és hamar megunom egy történet írását pl a leghosszabb történetem az begépelve 13 oldal habár az nagyon jól sikerült azt mondják legalább is

Törölt tag2009. október 22. 18:56

Törölt hozzászólás.

Kerouac2009. október 22. 09:06

Hajrá!

tzzttzzt2009. október 20. 23:40

Köszönöm az érdeklődést, ha lesz egy kis időm, akkor begépelem az egyik novellám. A címe Osztálytalálkozó, egy rövid történet arról, hogy mi lett a gimnáziumi osztályommal 15 évvel az érettségi után. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert eddig csak olyanok olvasták, akik ismerték az összes szereplőt, vagy legalább néhányat.

Timi18452009. október 20. 19:42

engem is érdekelne  :)

Törölt tag2009. október 17. 14:37

Törölt hozzászólás.

tzzttzzt2009. október 16. 23:25

Én csak, mint olvasó voltam jelen a Lumoson, az írástól tartózkodtam. Csak két novella és néhány vers van a tarsolyomban, de ezek vagy iskolai beadandó munkák, vagy unaloműzés céljával készültek. Az írás nem nekem való, mert nagyon gyors a gondolkodásom, nem tudom lekövetni kézzel és így megfelelően rögzíteni sem. De amiket alkottam, azok egész jók, csak nehezen születtek meg. Ha érdekel titeket, akkor begépelhetem ide, nem túl hosszú (3/4 A4-es).

GyH2009. október 16. 22:57

Kedves zsuka95  :)
Szerintem jól teszed, hogy nem csak egy műfajra koncentrálsz az írásban,  :) hanem írsz novellákat, meg vereseket is, mert legalábbis szerintem akkor lesz valakiből jó író, ha minél több műfajban kipróbálja magát, mer így találja meg a hangját, és így tudja meg, hogy melyik műfaj megy neki a legjobban.  :) Egyszóval jó, ha az ember sokrétű.  :) Meg hasznosak pl az ilyen fórumok, meg azok az oldalak ahova írásokat lehet beküldeni, mert ott nem csak a családtagok mondanak róla véleményt.  :) kedves tzzttzzt  :) a kérdésedre válaszolva a napvilag.iroklub.net – en van fenn eg-két írásom, és ha neked is van fenn valahol szívesen elolvasnám, érdekelne miket írsz.  :)
Hát... igen ahogy Lucar is mondta az az egy rossz, hogy aztán vissza kell térni a valóságba.  :( Meghát valamikor az ember lassan tud csak haladni az írással, mert ha nincs ideje írni még ha csak kis ideig is már ki is zökkent a regény világából, és akkor már nehezebb kitalálni hogy folytassuk, mert az íráshoz teljesen át kell élni amit írunk. Szerintem.  :) Persze lehet hogy nincs igazam, de az íráshoz beleérző képesség is kell, és ritka az az ember, aki beletudja élni magát mások helyzetébe. De jó, hogy azért vannak ilyen emberek.  :)

Törölt tag2009. október 16. 20:35

Törölt hozzászólás.

tzzttzzt2009. október 16. 20:32

Kedves GyH!
Esetleg van néhány publikus írásod? Mondjuk a Lumos.hu fanfiction részlegén? Mert onnan rengeteg mindent olvastam.

Törölt tag2009. október 16. 20:18

Törölt hozzászólás.

zsuka952009. október 16. 20:18

hello. én is nagyon szeretek írni, bár én elég vegyes műfajban, vagy hogy novellát, regényt, vagy épp verset írok, de mindegyikben az emberek vannak fő pontban, és nagyon szeretek írni. A magyartanáromnak is szoktam írni gyakorlásokat, aminek az a lényege, hogy jó legyen a helyesírás, és ilyenkor mindig saját gondolatokat kell megfogalmazni általában szabad témában, és nagyon szeretem!!

GyH2009. október 16. 17:12

Sziasztok!  :)
Azért indítóm ezt a fórumot, mert én is nagyon szeretek könyveket írni, és jó lenne ilyen témában beszélgetni más emberekkel,  :) meghallgatni mások tapasztalatait, gondolatait ezzel kapcsolatban. Ki miért szeret írni? Ki miről, és hogyan ír?...és mióta? stb... Írni azért is jó szerintem, mert az írás egy kicsit pótolja amit az ember az életben nem érhet el, és ha régóta ír valamiről egy kicsit olyan mint ha haza menne nem?  :D Megszereti a saját maga alkotta világot, meg a szereplőket.  :D Írni, és olvasni a legjobb...  :) szerintem.  :D Amúgy nekem J.K Rowling stílusa jön be a legjobban.  :) Én is olyan Harry Potter stílusú regényeket írok.  :) Nah jó...  :) most már írjatok ti is valamit...  :) :) :)