Karácsony

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Izilke2009. november 11. 16:40

sajnos arra is rá fogja nyomni a bélyegét szeretett édesapád emléke.Basszus,ez már csak ilyen.Sajnálom,inkább próbáld meg elfogadni(mármint a megváltoztathatatlant)és akkor könnyebb lesz az emlékével együtt élni.hosszú idő,nem könnyű,de van lehetőség erre.

Szulita2009. november 11. 16:26

Azért nincs Karácsony, mert édesapám hosszú betegség után tavaly meghalt!! Egyedül maradtam anyukámmal, tesóm már nagy, külön életet él, én sem vagyok már gyerek!! Kettőnknek nincs értelmi ünnepet rendezni és sajnos, ahol csonka család van ott már nem boldog az ünnep, mivel eszedbe jut az aki nem lehet veled és ez elég szomorú!!! Igazi Karácsonyom, akkor lesz ha végre családom lesz!!!

zsuka952009. november 11. 15:33

... kicsit eltértetek a témától. Az elejét még jó volt olvasni, de a végét már nem igazán. A karácsony nagyon jó dolog! De nekem nem csak az ünnepek jeles napok, hanem minden más egyszerű nap is, amikor valami jó történik.

Izilke2009. november 11. 10:32

Nekem is meghalt,de én örültem neki.Azóta kezdem megkedvelni,és akarni megélni a karácsonyt.

Törölt tag2009. november 11. 09:55

Törölt hozzászólás.

Izilke2009. november 11. 09:53

sajnos megtalálnak azok az emberek(rokonok),akik egész évben nem jelentkeznek,ilyenkor pedig negédesen,mosolyogva próbálják elhitetni velem,hogy ők tényleg szeretnek.Ezt a képmutató viselkedést nem kedvelem.

tzzttzzt2009. november 11. 09:41

Ez engem is érdekelne, ha nem titkos...

Kerouac2009. november 11. 08:54

Szabad tudni az okát? Ha nem publikus, bocs.

Szulita2009. november 11. 08:47

Számomra a szeretet ünnepe!! Egész évben ezt várom, ez a legkedvesebb ünnep számomra!! Különleges hangulata van és varázslatos!! Jó buli karácsonyi ételeket és sütiket főzni sütni, a fát díszíteni (én imádom) nézni ahogy kint hull a hó (sajnos már nem)!! Olyankor csak boldog lehet az ember, ill. úgy kellene lenni!! Sajnos már ez is a pénzről szól, az ajándékok nagyságáról :( :( De a legfőbb bánatom nem ez, hanem az, hogy mi már tavaly óta nem ünneplünk, nálunk már nincs karácsony :( :(

tzzttzzt2009. november 10. 23:45

Az éjféli mise kimaradt. Bocs Főnök!

tzzttzzt2009. november 10. 23:44

A családot, 16 óra sütögetést, amivel boldoggá teszem az egész rokonságot, mármint a végtermékkel, finom ételeket, szívmelengető dalokat, Szilveszter napjának közelségét.
Remélem idén fehér karácsonyunk lesz, kicsit lehangoló, hogy ha kinézek az ablakon és csak a csupasz (csatakos) betont látom.

Diacica2009. november 10. 23:39

először szavak ugranak be: szeretet, család, meghittség, nyugalom...talán legjobban a nyugalmat szeretem benne, van valami olyankor a levegőben, ami megnyugtat és jó érzéssel tölt el, hogy ott van körülöttem mindenki aki szeret. nem igazán követem a vallásom, a katolikus hitet, így nem is a Jézuskát  :) kapcsolom a karácsonyhoz...én inkább ünneplem vele a szeretetet...igen, az év mindennapján meg lehet ünnepelni, de dec. 24-nek megvan a maga hangulata, kint hideg van, bent meleg, a kárcsonyfa áll a nappali közepén, világítanak a fények, halk karácsonyi zene szól, mézeskalács illett van a levegőben...és mind emellé társulnak a családtagok...szeretem hogy ilyenkor megáll az élet...persze, az karácsonyt megelőző sürgés-forgásnak is megvan a hangulata, mikor az ember már a háta közepébe sem kívánja hogy süssön-főzzön, takarítson, ajándékokért szaladgáljon, mikor amúgy is ezer a dolga...de 24-én, a fa alatt állva azt mondom, megérte  :)

Kerouac2009. november 10. 23:33

Kinek mit jelent?