Egyedül a tömegben...

Barátságok

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Becso2017. május 29. 21:54

 :) Bármikor  :) Ha még szeretnél valamit mondani, akkor nyugodtan ... vagy priváltban  :)

arnyeknelkul2017. május 26. 07:27

@Becso:

Igen nehéz a fórum helyett találni, igazán fontos dolgok, számomra nem láthatóak. Ebben az értelemben, ezzel kezdem a napom, hogy körülnézek a világban. Megosztom veled/Veletek ezt a reggelt, mert a lényeg, hogy tudjunk kinek örülni vagy együtt érezni, és ha kell szomorú lenni.
Nekem van egy komplex zavarom, mivel beteg vagyok (depressziós), amióta a családom illetve nem csak ma, hanem soha nem állt ki mellettem, magam vagyok az ember, aki saját tévedéseinek ura lett...érdekel a Kama-Sutra, szeretnék párra lelni, és szeretem a zenét, illetve dolgozom azon is, hogy szerezzek zenét gitárra. Ezen belül, el kell mondanom, hogy függő vagyok, 15 éve rendszeres akadály volt a boldogságomban...Dohányzom és sokat szoktam használni a belső erőt, arra hogy leszokjam, de csak az alap igazságban hiszek, mert állhatatosság egy erényem, nem számít ki mit követett el, nagyon tudok türelemmel gondolkozni bármiről, illetve kereső ember vagyok (néha sok álommal)
Köszi, hogy meghallgattál...

Becso2017. május 19. 23:38

Rengetegen vagyunk itt fent...de nem ismerjük egymást...mondj el magadról valamit (életkor, vicces story, vagy bármi mást, amit fontosnak tartasz)