Bulizni, de hol?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos2023. január 25. 15:26

Soha nem voltam bulizos

obsitos352020. október 13. 11:12

Házibuli is veszélyes

obsitos352020. október 13. 11:11

Szerintem ebben a járványos időkben a mulatozás sem igazi

obsitos352020. október 13. 11:11

Most, jobb,ha sehol

reSe2010. július 24. 23:32

Szóval, mammutba bulizni csak a ''divatpartyzók'' járnak, a hangulat, a társaság, a színvonal rendkívül alacsony... Morizonszban pedig végképp nem lehet bulizni, a színvonal még alacsonyabb... Ha valaki óriási élményeket szeretne szerezni a budapesti éjszakában, akkor KORVINTETŐ, MONO, DOKKOLÓ, CORONITA, STUDIO, RIO! Ezekre a helyekre csak óriási arcok járnak, akik tudják hogy, s miként kell hangulatot teremteni! A zene, a komfort hihetetlenül adja, szóval hajrá!

tzzttzzt2009. december 16. 14:03

Minden szórakozóhely, ahol elfogadják a BPM VIP kártyát. És, ha valaki Bp.-en akarna bulizni, akkor előtte ugorjon be a Morrison's 2-be és igyon egy Flaming Lamborghinit. Ez a világ legjobb és legütősebb koktélja, és itt csinálják a legjobban.

Itt van egy kis ismertető az italról és egy videó (a gyerek elég béna, de a lényeg jól látható):

Flaming Lamborghini

Az abszolút ász, legalábbis hazai viszonylatban ez viszi a prímet. Valószínűleg a létező legerősebb koktélok egyike, félelmetes hírét csak a divatos fogyasztási metódusa előzi meg. Ha ilyet rendelünk egy bárban, készüljünk fel rá, hogy kettőnél többet sehol sem fognak kihozni nekünk, de ebből mi profitálhatjuk a legtöbbet, bízzunk a szakemberek ítéletében. Összetevői: Grenadine szirup, Sambuca (olasz likőr, amelyet főként ánizzsal és feketebodzával ízesítenek, alkoholtartalma 40%), görög brandy, egy bivalyerős rumfajta (80%) kerül az egyik pohárba. Míg a másikba Curacaot és egy szintén erős sötét rumot töltenek, az elsőt meggyújtják, megszórják fahéjjal, és amíg ezt az égő löttyöt kortyolod, beleöntik a másik pohár alkoholos keveréket is. Csak 20 perc után kezd hatni igazán, de akkor igen masszív megzuhanós élményt garantál.


http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/fl aming-lamborghini-koktel-langol-1zAa037P YYYJLZAJ

lazardezso2009. december 14. 16:11

Nehéz manapság jó szórakozóhelyet találni. Nekem sikerült. A Mammut 2 . 4. emeletén nyított a Tao, ami egy nagyon jó szórakozóhely lett Budapesten. Nézzétek meg a honlapját: clubtao.hu