Barátság lesz, vagy még lehet szerelem is?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

obsitos352020. október 11. 15:10

Embere válogatja...

Szulita2010. április 21. 10:34

Igen-igen, okosan írták le :) Hallgass Kolumbanra és szemire :)

szemi2010. április 21. 10:28

Ne olvadj el Tőle, légy egy kicsit elérhetetlen....(látszólag :)), meglásd mindjárt érdekesebb leszel. Aki az orrunk előtt van azt megszokjuk és nem igazán foglalkozunk vele, de akiért meg kell küzdeni......-ezt így szokták mondani  :)

Törölt tag2010. április 21. 08:29

Törölt hozzászólás.

Kolumban2010. április 20. 14:07

A koron is múlik sok minden, de a ti esetetekben nem, mert a 2 év valóban nem számít. Szerintem ő a kort csak kifogásként mondta, mert nem akar veled együtt lenni szerelmesként, hanem csak barátként, vagy jó ismerősként. Az ember nézheti a barátját, vagy a jó ismerősét is, nemcsak a szerelmét..., és még jeleket is küldhet neki. Lehet szerelem(minden szerelem barátsággal kezdődik), és lehet barátság is belőle. Ez főleg attól függ, hogy ő mikor lép úgy, hogy az már több barátságnál. Vagyis annak minél hamarább meg kell történnie: pl. nem lehet arra számítani, hogy valaki 5 évig barátkozik valakivel, és csak utána lesz szerelmes. A szerelem esetén, a kezdeti baráti kapcsolat után nagyon hamar jön a szerelem is.
Legyél türelmes és ügyes!

imladris942010. április 18. 11:52

Szerintem szeret téged, de a csajhaverodnak ezt természetesen nem mondja el. Gondolj bele, ha az ő egyik haverja megkérdezné tőled, h tetszik-e neked, bevallanád? Lehet, hogy nem.
Ne siessetek nagyon előre, egyelőre csak maradjatok barátok, ismerjétek meg egymást, s majd szépen kialakul a szerelem. Nem szabad egyből bevallani hogy szereted, mert így már én is rontottam el...

Ritus012010. április 18. 09:50

Sziasztok,az én történetem az hogy megtetszett egy fiú,és egyre többet beszélgettünk,vihogtunk stb,majd teljesen belezúgtam.Eleinte szerintem én is tetszettem neki,de ő nem akar velem egy korúval járni,pedig szerintem nem a koron múlik,hiszen csak 2év van köztünk.Szaal elmondtam egy bnőmnek a dolgot,és ő meg megkérdezte tőle hogy én tetszek-e neki,úgy hogy én ott sem voltam.és ő azt írta: nem,csak jól elbeszélgetünk. és ezt el is mesélte nekm a csajhaverom. de akk miért néz szünetekben és miért küld jeleket nekm...Ebből lehet még szerelem vagy csak barátságot akar???mert én őrülten belézúgtam,de barátként és kiállnék mellette.Csak nehéz lenne,mert én szerelmet érzek iránta..nekem ő a tökéletesség..segítsetek légyszii!!!