Az életcélom az, hogy...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Voldemort2009. február 6. 17:46

Azt én is tudom... Mert a legtöbb embernek minden mindegy.... De nekem nem  :)

90moncsi2009. február 6. 16:45

Jó, jó, én csak azt akartam mondani, hogy sajnos kevés a törekvő ember, és ez így marad...

Voldemort2009. február 6. 16:32

TUdom, de ha senki nem tesz rá kísérletet, ha nem lesznek olyanok akik legalább csak megpróbálják, akkor biztos, hogy soha nem lesz belőle semmi...
És tudom, hogy ezzel nem fog megváltozni a világ, hogy nekem eszembe jutnak az árvák, de ha nincs törekvés a változásra, akkor nincs miről beszélni. (szerintem)

90moncsi2009. február 6. 16:16

Igazad van Voldemort, mert a legtöbb embernek csak a szája nagy, (tisztelet a kivételnek), de nem tesz semmit a többiekért, egyszerűen nem tudnak manapság az emberek önzetlenül élni. Valahol, valami elromlott ebben a felgyorsuló, modern világban.
Az árvákra gondolni is nagyon szép dokog, csak az a baj ott is, hogy a nők legtöbbje manapság már egyáltalán nem akar gyereket sem, nemhogy örökbe fogadni... és így bizony nagyon sokan fognak még felnőni igazi szülők nélkül...

Voldemort2009. február 6. 16:05

Tudjátok, itt mindenkinek olyan szép céljai vannak, csak az a baj, hogy itt hiába gondolkodik majdnem mindenki így, a világon azok vannak többségben akik az ellenkező oldalon foglalnak helyet, és azért tart ott az emberiség, ahol tart...
(szerintem)

90moncsi2009. február 6. 15:54

Nekem az életcélom egyelőre még a tanulás, aztán pedig szeretnék családot, és közben pedig minél többet segíteni az embereken.

Törölt tag2009. február 6. 15:13

Törölt hozzászólás.

Voldemort2009. február 6. 15:11

Most csak titeket tudlak ezekben a szép gondolatokban követni, én is még sokat szeretnék tanulni, mindent tudni mindanről, és gyerekeket is szeretnék, szívesen fogadnék örökbe is. Tudom, hogy sokan azt mondják, de hogy az nem a saját vérem lenne, de ezen a világon annian szenvednek, és annyi gyerek hal meg, mert nincs mellette senki. Szóval és ha ''nagy'' leszek akkor szeretnék pár gyereket örökbe fogadni. ÉS be akarok majd rendezni magamnak egy saját könyvtárat, melynek már neki is álltam  :)

Törölt tag2009. február 6. 10:16

Törölt hozzászólás.

prody2009. február 6. 02:44

Az életcélom az, hogy mindent tudok, MINDENT, egy olyan világban ahol szintén mindenki tud mindent és úgy cselekszik ahogy helyes (a szó klasszikus értelmében véve), valamint van valaki akibe amíg élek szerelmes vagyok és minimum 3 kölköm akiknek élhetek.
Ez nyílván lehetetlen, az elérése képtelenség, ezért addig török a célfelé amíg szusszal bírom  ;)