A lelki avagy a testi vonzódás az erősebb?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Szirup2009. december 16. 12:25

Szeretném azt hinni, hogy mélyen, önmagamban tényleg megtalálom a választ...minden kérdésemre. Azt remélem, ez a válasz helyes lesz, és egy olyan döntést von maga után, ami nem okoz majd fájdalmat sem magamnak, sem másoknak, és nyugodtan nézhetek majd a tükörbe...Ezt én magam sem hiszem el...Ti igen?

kvicka2009. december 15. 18:43

Szirup, előfordulhat a legharmonikusabb kapcsolatban is, hogy egy harmadik fél bezavar a képbe. Ilyenkor ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy a meglévő kapcsolatod már kilehelte a lelkét. De biztos, hogy valami hiányzik belőle, amit, ha mélyen önmagadba nézel, meg is tudsz nevezni. Beszélgetés... És ha semmi változás, akkor lép előre!

Szirup2009. december 15. 18:34

Nem hiszem, hogy kikacsintgat, azt valószínűleg érezném. Durva, de a párom is ráérzett.
Nem is feltétlenül az új kapcsolattól várnám, hogy örök életű legyen, inkább azt szeretném tudni, hogy amiben most vagyok, az a végét járja-e. Hiszen rá sem szabadott volna néznem másra, és most a továbblépésen gondolkodom. Tehát, hogy tovább keressem-e az igazit. Egy másik férfi iránt érzett testi vonzalom miatt most elvesztettem a fonalat...

Törölt tag2009. december 15. 15:40

Törölt hozzászólás.

Szirup2009. december 15. 14:33

A nem mai csirke, az 3x. A párom pedig nem biztos, hogy bekötné a fejem, ha erre gondolsz. Szeret, meg minden, de a férfiak 30 évesen nem sietnek sehová, sőt úgy érzik, most tárul ki előttük a világ... Én sem sietek, de már szívem szerint nem vesztegetném az időm, legalábbis szeretném tudni, melyik a Huffnáger Pisti és melyik az igazi nagy Ő. Tudom, tudom, biztosra sohasem mehetek...Pedig de jó lenne!
Mire gondolsz?  :) Csábítassam el a páromat egy mégszőkébbel?  :)

Törölt tag2009. december 15. 12:50

Törölt hozzászólás.

Szirup2009. december 15. 11:14

Köszi, Pearl, a te neved szép, az enyém csak illik hozzám...Azt hiszem.

Szirup2009. december 15. 11:10

Sajnos nem vagyok már mai csirke...Azt hiszem, elértem azt az életkort, amikor az emberek többsége végleg megállapodik, vagy (talán, mert most utoljára még kellhet valaki másnak) továbblép. Az alapos beszélgetés már megvolt a párommal, most a mérlegelés szakaszában tipródom. A másik srác...Hát ez az! Ki tudja, összeillünk-e lelkileg. Szeretném jobban megismerni, de az nagyon kockázatos...Találkozgatni vele...Mint már mondtam, elvesztettem a józan eszem.
Chilly24, egyetértek Szulitával, nálatok ez több, mint testi vonzódás, a szerelem pedig mindent legyőz...

Törölt tag2009. december 14. 21:11

Törölt hozzászólás.

Szulita2009. december 14. 21:06

Csilla ha érez ő is vmit és te is, egy próbát sztem megér. Távolság?? Manapság már nincsenek és leküzdhető. Én speciel most kerültem ebbe bele, de legjobb barátnőm már 3 éve csinálja és az ő párja határon túl lakik, szóval ahogy mindenhez, ehhez is szerelem kell :) :) De abból jó sok és nagy!!! :) :)

Szulita2009. december 14. 21:04

Hááát nem tudom, ahogy már írtam ha felmerül a kíváncsiság egy kapcsolatban akkor az vhol megromlott. Persze ha elromlik vmi ált. meg lehet javítani, sztem egy alapos beszélgetés kellene és mérlegelni utána. Na meg a másik sráccal mik az esélyek, lehetőségek, ő milyen stb.

Szirup2009. december 14. 20:59

Biztosan igazad van Pearl, a kapcsolatom 3 éve tart, és ez már nem aza az igazi, lángoló szerelem. Csakhogy én azt hittem, hogy ami a lángolás után van, az sokkal több, erősebb és fontosabb. Azt hiszem, elment az eszem...csak a testem létezik...

chillly242009. december 14. 15:38

Hát... tényleg elég veszett a helyzeted kedves Szirup. Ha úgy vesszük én is új vagyok itt, bár már régóta vagyok itt regelve, mégsem használtam ki a lehetőséget hogy megosszam magam a citatummal, és most hétvégén... jajj... végigírtam majdnem az egész fórumot. Nagyon nem tudtam magammal mit kezdeni... na mind1...
A témával kapcsolatban viszont nekem is van példám: az én helyzetem majdnem hogy fordított, mint Szirupnak, mert nekem van egy olyan ismerősöm, akihez szívvel lélekkel vonzódnék, de mivel hatalmas a távolság, és nem akarja kitenni a srác a saját és az én lelkemet a távolságnak, így inkább azt mondja hogy ne legyen semmi közöttünk legyünk csak szimpla haverok. Mégis... mikor nagyon ritkán találkozunk, akkor izzik körülöttünk a levegő... mégsem történik semmi, mert tudjuk hogy nem szabad...  :( sajnos ez van... nem tudok mi mást mondani...  :(

Törölt tag2009. december 14. 10:04

Törölt hozzászólás.

Szirup2009. december 14. 09:56

Új vagyok... Érdekes téma, én is keresem a választ. Van egy fiú, aki már majdnem egy éve nyomja nálam a pedált, pedig tudja, hogy kapcsolatban élek. Soha nem beszéltünk egymással, nem értettem, hogyan lehet így oda értem. Sajnos találkoztam vele, és hagytam, hogy megérintsen. Elvesztem, úgy vonz magához, mint a mágnes. Legszívesebben mindenfélét csinálnék vele, pedig nem is ismerem. A páromat pedig nagyon szeretem, mint embert, de ez a fizikális vágy mintha mégis erősebb lenne...

Törölt tag2009. december 14. 08:29

Törölt hozzászólás.

Szulita2009. november 16. 18:59

keki én pont így voltam :D :D tudni akartam milyen mással, így váltottam :D :D de ettől függetlenül ugyanúgy az érzelemre helyeztem a hangsúlyt!!

Törölt tag2009. november 16. 18:39

Törölt hozzászólás.

Szulita2009. november 16. 18:03

A példádra csak annyit írok, hogy lelkileg nagyon kötődik az szuper!! Nem tudom mért hiszi mindenki azt, hogy a sze.xet csak mással lehet gyakorolni. Ha nem túl jó a sze.xuális élet a férjével, beszélje meg vele, rengeteg módszer van aminek a segítségével már javítható és taníthatják egymást is!!!

Törölt tag2009. november 16. 17:18

Törölt hozzászólás.