Társalgó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
prody2009. február 8. 19:55:02
Nem tok normálisan kacsintani :S nah mondjuk most megy mert fáj a szemem :S a jobb oldali... de h mitől (?-?)`` noh mind1.
JohnConstantine2009. február 8. 19:17:03
Thalia. te amikor ezeket írod télleg enyire mosolyogsz vagy csak úgy beírod?
prody2009. február 8. 16:32:11
deskpro, ergo ennek ahhoz semmi köze, nyereményjáték van és azért írnak sokan, de ez nem baj sőőőt legalább fellendült a fórum!
deskpro2009. február 8. 16:02:03
Egy apró megjegyzés csupán, nem is tudom hol jegyezzem meg, illetve érdemes-e megtennem: meglepetve látom, hogy az új fórumozók között vannak, akiket a citátumok tulajdonképpen nem is érdekelnek, legfeljebb a sajátjaik. Semmi kedvenc stb. Ergo: kezd átalakulni az oldal.
Törölt tag2009. február 8. 14:09:29
Törölt hozzászólás.
kocsispatrik2009. február 7. 22:25:20
Hát csak ránézésről nemlehet megállapítani hogy milyn is egy ember de általánosítani lehet ami egy rossz szokás mert átlagos ember nemlétezik és ebben nagy igazságok vannak mertki is gondolná magát átlagosnak és ki gondolná hogy átlagos életet él mikor egy élet nem átlagos mert mindenki mást tesz mást csinál más az ember maga is. De gesztusokból mozgásból arckifejezésből beszédből testhelyzet és tartásból meg lehet egy embert ismerni, de ha az első benyomás ami így születik nem is olyan jó vagy szörnyű attól még nem ítélek el egy embert mert ha elbeszélgetnék vele lehet hogy kiderülne hogy kedves aranyos és jószívű csak ilyen a modora és ő erről nemtehet mert így nőtt fel hogy ezt látta ezt vette át. Ezért én mindig nyitottan állok az emberekhez és miután megismertem őket és még akkorsemszimpatikusok akkor egyszerűen nemkeresem a társaságukat de nem teszek úgy mint a pl: csajok elég sokszor hogy a másik szemébe teszik a jó meg ``fúú de jólnézel ki meg de csinivagy`` hátamögött meg mindenfélének lehordja... ez egy undorító szokás...Jah és valóban egy embert sosem lehet kiismerni bármienrégóta vagy bármennyire is ismerjük, sőt még néha magamon is meglepődöm mert még magamnak is tudok meglepetéseket okozni... :)
prody2009. február 7. 22:11:47
Külseje gesztusai, főként a beszéde alapján amennyit lehet, továbbiakban nem. De sztem egy sziámi ikerpár sem ismeri tökéletesen egymást, és nem is ismerheti, ez így van jól...
kocsispatrik2009. február 7. 17:54:10
Hát tudjátok az a baj a mai világgal hogy : ``Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, és senki sem önmagát.``
Osztom prody véleményét az árvaházas témáról. Vannak olya emberek akiket tv-be islehet sokszor látni hogy ``segítsenek rajtunk 8 gyerekem van munkánk nincs és éhezünk`` én az ilyeneket hát sajnálni azt nemtudom mert minek csinált 8 gyereket hogyha nemtudja eltartani mint ahogy írtad Thalia ``véletlenül van`` a kislányod én ezt megértem mert 1 vagy esetleg max 2 becsúszhat véletlenül de ennyi... Baj van ezzel a világgal az egyszer biztos de minden felhő mögött süt a nap és még van reménye az emberiségnek amit majd csak az utolsó pillanatban fog észrevenni amikor már szinte ``világvégelesz`` vagyis rengeteg hulladékhegyek mérgező füstök és tönkretett és túlzsúfolt bolygón fogunk élni akkor majd megtalálják a megoldásokat mint pl: népességszabályozás erdőültetés víztisztítás stb... Úgyérezzük hogy ez még messzevan de nézzétek a híradót vagy csak nézzetek ki az utcákra és meglátjátok hogy nincs is ez olyan mesze.
Az emberek nagy tömegben buták hisztérikusak és ostobák, viszont egyedül vagy kisebb csoportokban vagy végveszélyben csodálatosak és mindent megtesznek hogy jót tegyenek. az amikor a megállt a Föld c.filmben mondták ezt jól. : ``a szükség meghozza a megoldást`` Hogy hogy jön ez ide azt nemtudom de elmontam.. :)
Hát az én álmom... sok van de a főbb talán hogy valami maradandó jót alkossak életemben amire emlékezni fog az emberiség vagy/meg egy szép ház szerelmem 1-2 gyerek és nyugalom...Persze egy szép helyen... Bár ez szerintem mindenkinek.
Vannak még álmaim de azok olyan mindennnapi álmok sok pénz... stb...
Törölt tag2009. február 7. 15:36:01
Törölt hozzászólás.
prody2009. február 7. 14:57:03
Az árvaházzal semmit sem oldasz meg :S Maximum annyit, h megnyugszol ,h segítettél x emberen, nem a baj/rossz, következményén kéne segíteni, hanem a rosszat a bajt elkerülni, attól mert lesz egy + árvaház. maxumum, több dilemmázó szülő dobná ki a gyerekét, mert hát maj` gondját viselik. ugyanis az árvaházak zömében ilyen gyermek él, vagy olyan akit a rokonai nem vettek magához. EZ nem lemondás, vagy nem segíteni nemakarás, de szerintem ez nem hozna tartós, segítséget. Hogy mi a megfelelő megoldás? Nem tudom. Míg az emberek felfogása nem változik, a világ sem fog, ha meggebedsz akkorsem :S
Törölt tag2009. február 7. 11:57:03
Törölt hozzászólás.
Törölt tag2009. február 7. 11:50:35
Törölt hozzászólás.
prody2009. február 7. 11:13:07
:S Ne vitatkozzatok pls. :(
Törölt tag2009. február 7. 10:21:22
Törölt hozzászólás.
Törölt tag2009. február 6. 21:34:10
Törölt hozzászólás.
prody2009. február 6. 18:07:40
Nem kell kioktatni?
Én csak tisztába akartam tenni a tényeket, h mi-micsoda, és minek hol van a helye, Gsmgirl-el egyetemben :(
Sajnálom, h a tények fájnak...
JohnConstantine2009. február 6. 15:55:33
csak tegnap néztem fel ide ucsora de már mennyi üzenet... és nincs időm elolvasni úgy hogy bocs ha vlmit nem értek :D
VIKING_Bear2009. február 6. 15:37:01
kocsispatrik, megnyugodhat a kis lelki világod....
Egyébként ki vagy te itt, hogy ennyire osztod az észt???
Ajánlom figyelmedbe a társoldalt a Poet.hu-t, ott bármiről lehet társalogni a társalgóban, hiszen azért társalgó!!! :))))
Nah, az Isten áldjon fiam....
kocsispatrik2009. február 6. 15:17:44
Nah 1 Ez nem MSN.A társalgó az arra szolgál hogy emberek beszélgessenek az igaz, de olyan dolgokról amihez tudnak mások is hozzászólni és nem arról hogy `` lejössz átjössz gyere fel msn re stb mert 1 ez minket q..ra nemérdekel a ti magánügyeitek 2 ha ennyire sokat akartok beszélni egymással akkor msn ezzetek..Itt Esetleg érdekes témákat tapasztalatokat kérdéseket történeteket vitatunk meg és nem 2 személyes chat-elés megy. Jah és az a disznóvágásos rész annyira nemvolt magánügyű mert ha egy kicsit előrébb is olvasnád a társalgót akkor tudnád hogy ez miért van itt és hogy azért kérdezte meg mert érdekelte nem azért hogy most 3 oldalon keresztül most egymással dumáljanak erről.
Megkapta a választ rá 1-2 mondatban és kész ennyi.
A másik meg : Miért van az h én mindig találkozom ilyen eberkékkel ?!
Hát no comment mert itt meglátszódik az értelem.
És azzal hogy : Ha nem tetszik ne gyere ide fel azzal nemlehet ezt elrendezni mert ez egy közösségi oldal és ha ti akartok egymással msn ezni akkor vagy a másik profiljánál írjatok privát üzit vagy ti ne gyertek ide fel, mert lehúzzátok a színvonalat.
Hát ennyit erről és ha nemtetszik akkor ``el lehet innen menni!!!``
VIKING_Bear2009. február 6. 15:06:25
Már írtam is :)