Társalgó

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

deskpro2009. február 16. 21:16:53

A hatvanas-hetvenes években tényleg jó kaland volt külföldre stoppal menni, de manapság veszélyes. Az autósok is gyanakvóak, nem vesznek fel stoppost.

prody2009. február 16. 18:15:40

Egy kérdés szerintetek az teljesen normális, h haver egy csaj után kiment lengyelországba aki erasmuson volt(ezzel nincs is gond), a lényeg h ugy határoztak, h stoppal jönnek haza ráadásul szicillián át(mindössze 10ezer Ft-tal)! Ugy h suli is van már.
Van aki szerint tök szép meg kalandos meg minden sztem felelőtlenség sztetek?
Egyálltalán a stoppolás mint olyan, ha nincs rá szükséged miért jó?

deskpro2009. február 13. 23:17:57

Kocsispatrik - ha már utazásról kérdezel: az én legemlékezetesebb: Normandia-Bretagne.
Normandiát alaposan bejártuk, Bretagne-t részben. De visszamegyek még, remélem, májusban. Egyébként számomra Franciaország az etalon - holott csak most kezdtem el franciát tanulni.

JohnConstantine2009. február 13. 15:28:19

Én nem voltam Velencében.. de akiket ismerek és voltak azok szerint büdös volt a víz  :D

Fegyi2009. február 12. 21:48:09

Kedves kocsispatrik! ----> Az nagyon szép lesz biztosan, én már párszor voltam Velencében, de nagyon megtetszett, hangulatos.
Róma is kicsit hasonlít rá, de az nekem jobban tetszett.  :-)
Üdvözlettel: Fegyi

prody2009. február 12. 20:08:05

:D
Smilek azaz hangulatjelek: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hangulatjel

Öhh az oda biggyeztett egy betűk alatt nemtudom mire gondlosz.
A kutyáktól énsem tartok (a félelem nem ide való szó) persze ésszerű keretek közt. Pl 6 Habzószájú vicsorító kuvasztól tuti kiverne a frász :)

deskpro2009. február 12. 19:38:57

Áruljátok már el, mit jelöl hozzászólásaitokban a  :D például, meg az ilyen odabiggyesztett egy betűk?

kocsispatrik2009. február 12. 19:24:54

Holnap megyek a velencei karneválra szerelmemmel 2 esben és 2 ismerőssel 3 napra.. Tissztajólessz...  :)
Tényleg nektek mi volt a legtávolabbi és/vagy legemékezetesebb vagy legfurcsább utazásotok/kirándulásotok?

kocsispatrik2009. február 12. 19:22:46

Én semmilyen állattól nem undorodom és szerencsére édesapámtól örököltem hogy még a nagy utcai vagy egyátalán hát elég termetes kutyáktól sem tartok még ha nem túl barátságos a közeledésük akkorsem...  xD

prody2009. február 12. 18:58:35

Moss, prody, és Dzsordzs (így kel írni, egyik ismerősőm agymenése  :D)

JohnConstantine2009. február 12. 17:14:06

na és hogy hívod őket prody? :D

JohnConstantine2009. február 12. 17:13:29

engem a hideg kiráz a bogaraktól.. a pokoktól meg minden más ízeltlábutól nem  :D

JohnConstantine2009. február 12. 17:12:07

az hogy ne lenne undorító ? :D

prody2009. február 12. 14:20:17

Dede de miez a  :S, ugyanolyan állat mint a többi, sőt állítom sokkal igényesebb!! Nem is értem miért alakult ki ez a nagy csótány útálat az emberekben, mi a rossz bennük? Mert megeszik a maradékot, mert h teljesen szagtalan, az ürüléket a kicsik megeszik ugyanis olyan anyagok vannak benne ami szügséges a növekedésükhöz, valamint szépek is, meg szelídek.
És nem vicces ez a lefejezős, meg a talpalá valók szöveg sem....
A szarvabogár akkor miért nem undorító?

Törölt tag2009. február 12. 10:11:41

nem mondod prody, h csótányok a házi állataid??????????????,,
huha  :S  :)

úgy hallottam, hogyha egy csótánynak levágom a fejét, még fej nélkül él legalább két napot.

(:

prody2009. február 11. 19:42:30

Huhhh, öööö ptthon sok a macska éshát sok év alatt sikerült egy picit megutálnom őket, viszont, a mostani házi állataim, persze, rendes terráriumban:
http://href.hu/x/860r
So Beautiful  :)

Victorya2009. február 11. 11:15:54

még a sulikhoz kapcsolódva annyit, h én is szeretem a matekot, de a fizikát jobban, reál szakos vok egy miskolci gimibe. és remélem a négyes matekot meg fogom tudni tartani, mert mostanság elég nehéz, és nálunk nem mindig a lányok a leggyengébbek a matekban. én is vmi reál kapcsolatos dologgal szeretnék majd továbbtanulni.

prody2009. február 10. 22:22:34

Hihetetlen az általam beküldött idézet a havi top 50-ben a 2.  :) :)

VIKING_Bear2009. február 9. 21:27:18

Sziasztok, szép estét!
Thália itt bujkálsz valamerre? Ha igen gyere át a Chat topic-ba.  :)

JohnConstantine2009. február 9. 19:59:50

nekem 2 bátyám és 1 öcsém van (igen 4 fiu  :D)
a legidösebb Vasváriba járt (közg-s suli) és most gazdasági infora akkar majd menni az egyetemen a másik bátyám a Körösibe (ez is közg-s suli) ő még nem döntötte el én meg valószínüleg a Vasváriba megyek az öcsémmel járok még egy általánosba és a 2 bátyám is ide járt és az anyukám is  :D