Saját idézetek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0-12017. március 14. 09:40

A gazdagságban és a szerelemben az a rossz, hogy nem tudjuk elhinni, hogy a másik önmagunkért szeret. Mindig azt hisszük, hogy a vagyonunkért.

szaki7252017. március 12. 16:03

A világon minden ember egyéniség. Olyanok akár a hópelyhek. Egyediek és megismételhetetlenek. De nem pótolhatatlanok.

Szakáll András

Nagyerzsebet2017. március 9. 21:00

Álmodtam, meséset, ôszintét! Pont úgy, mint a filmekben! Nagyot mertem álmodni! Boldogságot adok! Neked, ki velem, mellettem vagy... Mindig azt mondják, hogy a boldogságnak ára van, és küzdeni kell érte. Én megálmodtam a valóságban ezt a boldogságot. Én minden alkalommal megálmodom, és százhúsz százalékkal égek, és megélem. Átadom, odaadom, kezemmel tálcán nyújtom. Elfogadod?! A döntés a tied! Ha elfogadtad, vigyázz rá, hiszen, ezt önzetlenül adom, hogy Te is boldog legyél, általam, velem, mellettem. Ha csak egy másodpercig, egy óráig, egy évig vagy örökre. A boldogság apróságokból tevôdik össze. Van, hogy elég egy ôszinte mosoly, egy vigaszt nyújtó ölelés, egy forró csók, egy kézfogás, egy megértô tekintet, vagy éppen egy vicces momentum, amit ha felidézel az életed során bármikor, boldoggá tesz! Mert velem élted meg! Ezáltal boldoggá tettelek, minimum egy másodpercre, így örökre szívedbe zártál, ha csak egy picit is, az életed része lettem. Én hiszem, hogy nincs olyan ember, akit csak gyûlölni lehetne! Aki a rossz érzést kiváltja belôled, kiváltja a jót is! Dühös lehetsz egy veszekedés miatt, egy csalódás miatt, egy bántó szóért, de ha valakinek ezt adtad, annak jót is adtál, és igen! A rossz fáj, a rossz érzéstôl lehetsz szomorú, mérges, de mögötte megbújik a jó. Bármi is legyen az, ott motoszkál egy, akár tényleg csak egyetlen egy boldog momentum a közös "utazásból"...

Nagyerzsebet2017. március 9. 20:59

Életünk során csak egy-két olyan emberrel hoz össze az a Sors, amit bátran hívhatunk nagybetûsnek, akire azt mondod, hogy "Na igen, ô az, aki...", és a "Jókor jó helyen" kifejezés is néha értelmet nyer az ember fejében... De csak néha, de akkor a buborékban a lámpavillanásig, hogy "Hahó, most van itt a te idôd, most kell megtenned, cselekedj, légy bátor!" Nem számít helyes-e, nincs kérdés, hogy mi történhet utána, mi történt elôtte, mióta és miért, egyszerûen csak azt érzed, hogy most meg kell tenned, különben beledöglesz, ha nem teheted meg! Amikor minden csillag együtt áll, és itt van ô, az aki és összejött a jókor jó helyen...Közeledsz felé, megöleled, ezer éve nem láttad, csak képekrôl, de a valóság minden képet felülmúl! Csak állsz elôtte, nézed, és fogalmad sincs, mit kezdj a helyzettel. Pedig tudod jól, hogy most, lehet hogy egész életedben most egyszer van rá lehetôséged, de a fejedben még ott a KÁOSZ, a zûrzavar, de most vagy szabad! Szabaddá tettek, bár nem akartad, tiltakoztál ellene... De tudod, hogy most nem szabad azon agyalnod, hiszen érzed, hogy valaki akar! Végre! Ha csak egy percre is, de megfoghatod a kezét, érezheted az illatát, végre nem csak gondolatként járhat a fejedben, hanem ott áll elôtted, és érezheted! Mit teszel? Megragadod a pillanatot, vagy hagyod, hogy az elméd újra lehúzzon a mélybe, és keseregsz?! Helyes? Nem helyes? Ô vajon mit gondol, közelebb engedne magához? Érzed hogy igen, egy kézfogástól máris nyugodtabbá és magabiztosabbá válhatsz! Ô megadja a lehetôséget, Te döntöd el, hogy élsz-e vele, amire oly régóta vágytál!? ...

ugrijani2017. március 5. 10:10

Csupán lélektáncra invitállak mára.
Csupán ölelkeznék egy pár szívdobbanásra.
06.13.

baueri2017. március 2. 09:10

Az életünk néha olyan, mintha egy ringben lennénk, ahol Isten a lefizetett Bíró, az ellenfelünk pedig maga az ördög. A Bíró minden szabálytalanságunkat lefújja, büntetőpontot ad, míg az ördögnek (aki lefizette őt) bármit megenged. De vajon a végén kiderül-e, hogy a Bíró mindvégig a mi javunkra ítélt?

moli04202017. február 19. 08:37

Mondd ki a szavakat, mert senki sem fog emlékezni rád a gondolataidért.
Molnár Gábor

Mattafix2017. február 14. 20:05

Ha egyszer mindent megteszel valamiért, vagy valakiért, de nem sikerül, ettől még mindent megtettél, csak nem te vagy a megfelelő személy erre a feladatra!

kovacsjozsef2017. február 8. 23:49

Érzed-e még ahogy fogva tartja
Illatját testemnek az ágy
Érted-e hogyan hagyja magára
a szerelmet,a vágy
Érzed-e még,ahogy az ölelés
szíved mélyén hatol
Érted-e hogyan fáj s szenved
mit leír most e toll

kovacsjozsef2017. február 8. 23:47

Hozzád legközelebb én,akkor vagyok
Ha taszít, gyönge kis karod
Én szíved csöndjében akkor leszek
Ha te ezt titkon akarod

kovacsjozsef2017. február 8. 23:43

Alszunk felhőnkön minden éjjel
Szárnyalunk az álom széllel
Hold s a napunk,csillagok útján
Reggeleink szivárványán
Virágozz csak szirmaiddal
Mézben édes illatoddal
Nyíló virág leszek veled
S kertedben én kertész leszek

rekamihaly2017. január 29. 07:46

Olykor,mikor rossz dolgok történnek velünk feltesszük azt a kérdést: -Miért történik ez velem? Aztán idővel összeállnak a részletek,minden egy nagyobb jó érdekében történik és ha ezt most még nem is látod hidd el nekem majd fogod. Hogy miért lépett ki egy ember az életedből? Legyen az barát vagy szerelem. Ők már elvégezték a feladatukat, nincs tenni valójuk a te ösvényeden ...Talán az a legszebb az egészben,hogy nem tudhatod előre,hogy ki által fogod megismerni azt az embert aki majd végig kísér életed útján ...

gregorywagner2017. január 28. 22:31

Az érzés amikor egy embert látsz akkor is amikor csukva van a szemed es ahogy kinyitod meglátod az egy kicsit olyan mintha fel sem kelltel vollna ..

fruzsi132017. január 28. 18:14

A szavak csak arra jók, hogy hazudjunk velük.

St.B.2017. január 28. 18:12

Ha a közmondás úgy tartja, Te tartsd máshogy.

St.B.2017. január 28. 18:11

Támaszra vágysz? - Ott a gerinced!

bogijunius2017. január 28. 08:19

Milyen érdekes: ha a vonat késik az ember vár, de ha az ember késik elmegy a vonat!

SoStrong2017. január 13. 19:56

Talán, egyszer újra láthatlak. Talán minden más lesz, talán mások leszünk. De a régi emlékeket el nem vehetjük.

beres.anita2017. január 12. 23:21

Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, ami kiszívja a mindennapi dolgokból a szeretetet. Azt a pici kis valamit, amitől minden annyira más. Minden jobb.
Gondoljunk egy csésze teára. Meleg gyümölcsös, két cukorral, ahogy szeretjük. Milyen jó is, igaz? Most gondoljunk bele, hogy ez egy kihűlt, ízetlen, olcsó tea.
Ugye mennyire más?

ChristineAngel2017. január 12. 19:36

❤ 🙂 Az élet bonyolult pillanataii,és szenvedései változtassák meg az angyalok szárnyait 🙂